Kao što znamo, 6.0 verzija TW je trebala doći sa ugrađenim sustavom za rezervaciju sela, ali sudeći po KOH-u, izgleda da je došlo do nekih problema, jer su oni već pripremili standardnu forumsku sekciju za rezerviranje:
Tu sam već počeo brinuti, s takvom proaktivnošću i dugoročnim planiranjem, KOH je ostavio duboki dojam na mene. Pleme kojeg se treba paziti, pomislio sam pri odlasku.
U međuvremenu se paladin vratio, pa sam ga ubrzo opet poslao do obližnjeg barbara. Što sad, pomislih, pa rekoh sebi, ajde da posjetim još koje pleme, s obzirom da se ovaj prethodni posjet pokazao baš ugodnim.
Jedan pogled na tablicu plemena mi je bio dovoljan. Rank 1 pleme, stižem!
~JUST~ do it!, rekoh sebi pišući poruku za pozivnicu. Tu sam nažalost trebao čekati neko vrijeme na pozivnicu:
Prvo što mi je zapalo za oko jest kako su druželjubljivi i srdačni pripadnici ovog plemena. Jedan pogled na diplomatsku listu je bio dovoljan da potvrdi to:
Čak se toliko ponose tom svojom dobrotom, da na svom profilu imaju označena sva plemena s kojima su u savezu. Da cijeli svijet zna kako oni vole baš sve.
Jedan njihov član po imenu kezo93 je očito uspješno savladao fino umjeće sarkazma. Bravo kezo93, lijepo sam se nasmijao: