Spam

mirotvorac

New Member
Reaction score
6
Hahaha sva sreca pa nije CM imao uspjeha protiv Pingvina, samo što je i tebi i tvom drugu rubi nestalo vojske i ostalima na K55, za par dana bi pali skroz, al eto slovenci prodali majku i vi isto pa se spojiste i to vas izvuce, i ne pricaj gluposti, koliko god dobri ti i tvoj drug rubo bili igraci, jos ste veci supci od ljudi. Toliko :D
jel vidis ti sta pises? jel kontas da serete sami sebi u usta sa pricom o postenju kad vas je wp izradio, postenje obraz bla bla, ne bi mi nikad tako, sad pređete sa njima, guzice im dajete i sad ste odjednom sveci, jesu li to dvostruka mjerila? u ono vrijeme kad vama odgovara. hoces li da ti stavljam citate kako sami sebi serete u usta, ili ces sam da pregledas :zid:

Ne mogu vjerovat sa kakvom lakoćom neko NO NAME ovako gnjusno omalovažava neke od legendi HR servera.
A tek koji rječnik koristi. Moram priznat da nikad nisam doživio da se neko poznato ime sa ovih servera ovako izražava. Ovako se izražavaju samo NO NAME igrači.
Iz samog stila izražavanja vidiš kakav je ko igrač.

Zapravo i nisam se zbog toga javio, nego pomalo pratim (ne igram, tako da se ne pitajte ko sam)
i vidim da se ponovo razvija vječna rasprava o izdajama, prevarama i sl.
Čisto da malo pokušam ovim NO NAME klincima pojasnit neke stvari ukazat ću na neke razlike koje se zanemaruju:
1. Izdaja saveznika prije rata (jedan saveznik iznenada napadne drugog saveznika) - rijetka izdaja i po mnogima najpodlija i najprljavija izdaja. Repovi takve izdaje se dugo povlače kroz mnoge servere. Dalje se tu nema šta raspravljati.
2. Ulazak igrača iz poraženog plemena u pleme od kojeg su izgubili - po mnogima i nije izdaja, pobjedničko pleme ima tu mogućnost odlučiti da li će kvalitetne igrače plemena koje je izgubilo restartat ili primit. To se redovno događalo na mnogim svjetovima i iako ne gledaju svi nlagonaklono na to, većina to ne smatra izdajom. To je nešto kao dio taktike. Najčešće pametan pobjednik primi u svoje pleme kvalitetne igrače iz poraženog plemena. Doduše, ovaj potez povlači neke rizike, npr. nekad izazove nezadovoljstvo nekih 'starih' igrača pobjedničkog plemena.

Nisam igrao ni jedan premium svijet po ovim novim PB opcijama, ali ako je ovako kako vule9 reče,
bojim se da se ovoj igri, kakvu sam je ja poznavao, primiče kraj.
Komentar adminima - Mislim da bi bilo pametno da se poneki svijet ubaci bez ovih PB novotarija i da se to naglasi. :) :pivo:
 

DeletedUser

Guest
kad zavrsi hr22,novi svijet nek se otvori,bez pb kupovanja plemica,da ne bude spor ,bez paladina i oruzja,bez crkve...milina za igrati :p

i onda nek se skillovi pokazu :p
 
Top