Spam

Juke888

Active Member
Reaction score
47
" Dobrodošli na svijet 32!

Ukoliko ste novi u igri, vjerojatno se osjećate malo zbunjeno i pitate se kako sve funkcionira te što bi trebali raditi. Ako želite dobro napredovati, predlažemo vam da počnete sa učenjem o svim vrstama građevina i jedinica koje vaše selo može proizvesti (i čemo oni služe). Sve te informacije možete pronaći na našoj stranici pomoći.

Ovo je naš prvi svijet s Runskim ratovima, tako da provjerite našu najavu i objašnjenje funkcionalnosti kako bi vam igra na svijetu i planiranje pobjede bila lakša.

Postavke ovog svijeta možete pronaći na ovoj stranici..

Preporučamo vam i da se upoznate s pravilima prije nego krenete s igrom. To će vam pomoći u izbjegavanju mogućih problema u budućnosti.

Zapamtite, Plemena se svode na dobru zabavu. Kada se priključite plemenu steći ćete nove prijatelje, te ćete se pronaći upleteni u razne vrste uzbudljivih politika. Za tu namjenu postavili smo i javne forume, gdje svaki otvoreni svijet ima svoj odjeljak. Tamo možete pronaći smiješne ingame poruke, karte, rasprave i teme s novačenjem raznih plemena (vaše budućih prijatelja ili konkurencije u igri). To je također mjesto gdje možete pitati druge igrače za pomoć i pročitati vodiče za igru.

Ukoliko negdje zapnete i trebate pomoć nemojte oklijevati i pitajte na forumima ili alternativno kontaktirajte naš tim za podršku (kliknite na 'Podrška' na dnu ove stranice).

Za najnovije informacije i druženje možete nas "lajkati" i na našoj službenoj Facebook stranici.

Želimo vam puno sreće i uspjeha na svijetu 31!

- Plemena Tim "



Pio Wicked sa mnom 5 dana,dobro je i napisao nije velika greška haha
 

pjana

Well-Known Member
Reaction score
322
De uzmite malo ressa sa burze crowsi, da i mi sirotinja šta zaradimo
 
Top