SHINE & ALR vs -SB-, Lunga!, ,+SB+ itd ( nema ko nema) SPAM TEMA

Status
Not open for further replies.

DeletedUser

Guest
Ajmo pokupiti sve barbare prije nego se pojave sve tajne pa da zeznemo igricu. :D

ja krenuo ima već 2 tjedna :ljut:

....ni tajne nisu što su nekad bile....prije se o njima nije govorilo,a sad spojim se imam pp o tajnama,na forumu tajne,na vanjskom forumu tajne,u poredku tajne,na mapi barbarsko selo sa zastavicom....stvarno tajanstveno-čak se zna i di će se nalazit koja tajna :woot:
 

DeletedUser

Guest
ja krenuo ima već 2 tjedna :ljut:

....ni tajne nisu što su nekad bile....prije se o njima nije govorilo,a sad spojim se imam pp o tajnama,na forumu tajne,na vanjskom forumu tajne,u poredku tajne,na mapi barbarsko selo sa zastavicom....stvarno tajanstveno-čak se zna i di će se nalazit koja tajna :woot:

e upravo tajna ko moja taki
 

DeletedUser

Guest
hr7



Sto se tice top 15 plemena kako bi realno izgledala slika prema mojoj procjeni:

Plavi:-SB-, .beer., :beer:, MOH, =WBH=

Zeleni: Shine, Alr, Vril, Vrill, Shark, SP, QoP, =SAS=, =SAS2=


Sto se tice moje strane, Shine, Alr, QoP i Shark bi bili u koaliciji dok za drugu stranu ne znam nista sa sigurnoscu.
 
Last edited by a moderator:

DeletedUser

Guest
po ovoj mapi vise saveznika SHINE i ALR imaju od sloznih ??
Braćo jesu vas to napustili ili su vam sela poklonili :lool:
 

AT ANIMAL

Super Moderator
Reaction score
2
Evo nakon duge i teške borbe došao je trenutak da ALR odustane od ovog svijeta. Dobar razlog lezi u SB-ovoj dobroj akcij, ali to svakako nije jedini razlog. Prvo sto se tice same akcije, to je zapravo najbolja vasa akcija ne u nekom strateskom smislu nadmudrivanja vec u smislu sile koju SB sa svim svojim plemenima i igracima posjeduje.Doduše moram priznat na dosta stvari je utjecalo i sit situacija kod nas, no kako bilo, ipak dobra vasa akcija te tu nema se sto reci. Brojke su neminovne, ogroman omjer između broja vasih sela i nasih je nesto protiv cega se u nekom duzem periodu nemoze. To je cista logika iako smo dosta dugo izdrzali sa vjerom da smo ipak kao zajednica igraca kvalitetom bolji od vas i da ce se pojaviti period u kojemu ce doci do opadanja aktivnosti sa vase strane. Moje osobno misljenje je da i jesmo boji igraci od vas, cast izuzetcima. Nezelim umanjiti niciju vrijednost niti nas uvelicavati, no mi smo ipak pokazali mnogo više od vas u igrackom smislu. Ponavljam cast izuzetcima. Prvo fejkanje plemicima na serveru, prva kornjaca u vašem podrucju, prvi ocistili sa macama svoj kontinent, jedini sa macama sa drugog kontinenta usli na vas kontinent, prvi i jedini koji su vama tajnu ukrali, i mozda jedan od ljepsih trenutaka, restartali vam vođu. Nasa politika je bila jasna, igrali smo onako kako smo mi htjeli i kako smatramo da bi bilo pozeljno da se igra.

Zadovoljstvo mi predstavlja da igraci koje ja cijenim na suprotnoj strani, ljudi sa kojima je zabavno igrati, čak se i prenoblati 10 puta, jedni drugima poslati 100tine fejkova, pokusati se nadmudrit znaju da je ALR itekako opasan protivnik i koliko god to nekima smetalo ipak pleme koje je zasluzilo priznanje i da nitko nikad nece vjerovatno uspjeti sa samo 6 igrača biti:

6 branitelji servera
5 pleme u poretku
4 napadac i servera
4 ukupno
3 i 2 branitelj servera po igracima
3 igrača servera bodovno
1 napadaca servera imamo,
1 branitelja i treceg
1 najveci prosjek bodova po igracu
O broju napadaca i branitelja u nagradama te kuci slavnih necu ni pricati.

Nama je najvaznija bila igra, dosad smo uzivali u njoj, čak i u određenim porazima, no sad sljedi period mrcvarenja koji bi se provodio nad nama. Period u kojemu ce izniknuti mnogi heroji ovdje na forumu. Smatram da moj ALR nezasluzuje to, te moja odluka salje ALR na zasluzeni odmor te veceras u ponoc simbolicno, ide klik za gasenje.

Također zelim zahvaliti SHINU koji su nam kao brača i sestre postali i bez njih dan na ovom svijetu nama bi bio nezamisliv. Veliko srce ALR-a pripada njima, njihov rad i trud želja i volja, znanje kojim su nama u mnogim stvarima pomogli je nesto sto ljude veze vjecno. Nepostoji manji broj igraca tako povezanih na bilo kojem svijetu. Posebno zelim reci da Disa je jedan od najboljih vođa sa kojim sam imao priliku surađivati i sagraditi malenu koalciju koja je svojom agresivnoscu, pristupu akcijama i pristupu ljudima isla na najglomaznijeg protivnika bez ikakvog respekta.


I za kraj, Cestitam SB-u na pobjedi, te svim njihovim igracima i saveznicima koji su nam uveselili noci i jutra na ovoj igri. Bilo je zabavno... :pivo:

U ime ALR-a
AT
 

DeletedUser

Guest
:(:(

AT neću te više napadati, nemoj te ić ajde :D

sretno vam :pivo:
 

kenoo

Member
Reaction score
0
Svaka vama cast, al brate u cemu ste vi to bolji od nas? Sta ti to na primjer znas o ovoj igrici da ja ili 90% mog plemena ne zna?
Pricate nesto o korektnom cestitanju tu na toj slici, a cijelo vrijeme serendate da smo ovakvi da smo onakvi, tribal hughs ovo ono da ne trazim sad sve... Podcjenjute puno ovo pleme, a sami ste pali na PRVOJ pravoj akciji odradjenoj na vas (a toliko se dizete u nebese sto bi se reklo). Niste toliko dobri (koliko sam primjetio u ova 2-3 mjeseca zadnja), istina ima vas malo, ali opet uz dobru organizaciju koju mi imamo na kljucnim pozicijama se moze izdrzati i to vase... Zasto je prva prava akcija tek sad? Iz razloga sto nam niste bili prioritet do ovog andyevog i ostale ekipe prelaska kod vas, sto nam je otvorilo vise frontova i moralo se rijesiti. I eto, rijesilo se prije nego smo i sami ocekivali....


ps. usput da napomenem koliko ste korektni pa vam ovi vasi bodovno slabiji igraci salju resurse nasim bodovno jacim igracim uz nadu da ce se izvjestaji zagubiti negdje :)
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top