Intervju sa igračem kalllass, sv 10.

DeletedUser

Guest
Dragi čitatelji, kao šta smo vam obećali u prošlom izdanju plemena newsa, danas vam predstavljamo igrača sa našeg novog svijeta 10.
Mnogima od vas njegov nick će biti poznat, posebno novopridošlim nam igračima sa ba servera kojima ovim putem želimo dobrodošlicu i puno sreće u igri.
Sa nama je jedan od vođa plemena -RB-, kallas.
Iako su prognoze poredka plemena i igrača na početku svijeta više nego nezahvalne, pleme -RB- se već lagano izdvaja i nalazi se među vodećim plemenima na svijetu.

Tko je kallas u reali i kako bi se predstavio našim čitateljima?
kalllass je zaposlen covek koji ima porodicu i koji kad obavi svoje porodicne obaveze... onda skoci na plemena, ili kao sad kad mali spava :) Imam 35 god iz Uzica sam,Srbija.

Kako jedan zaposlen obiteljski čovjek stigne igrati ovu igricu? Znamo da je zapravo dosta teška i zahtjevna..Kako se snalaziš?
pa kad imas volje onda stizes sve...makar to bilo uvece...ili kad se uhvati vremena... porodica pomaze oko klinca...tako da se i tu nadje vremena za Plemena.

Da li si igrao već na hr serveru ili si sada prvi puta sa nama?

da, 2 puta u kratkim intervalima...jer mi je vecina ekipe igrala na Ba serveru, ali sam opet u pauzama izmedju 2 sveta...uletao na Hr server i igrao tamo. to je vise bilo onako...rekreativno...i samostalno...kao RB pleme i ekipno...poceli smo tek od Hr 10 da igramo ovde.

Predstavi nam svoj savez i u kakvoj ste vezi sa plemenom PAT?
igrači su uglavnom sa ba servera iako ima i novih igrača sa hr servera i za svaku su pohvalu. RB pleme je nastalo od plemena PAT na ba 2 serveru...iz 2 tima RB tim i TNT tim su osnovali pleme RB.naucili smo ovu igru od PAT plemena...nazalost kao i mnoge velike i lepe stvari i tome je dosao kraj...posvadjali smo se...rastali...sto je cest slucaj gde ima po 80 ljudi.
ono sto nas sada posebno raduje...da smo se svi malo promenili...na bolje...sa ovim nasim savezom RB i PAT...vraticemo slavu u nas dom :)

Znači veliki neprijatelji sa ba 2 su sada saveznici. To je jedna od ljepota i nepredvidljivosti ove igre. Uvijek možemo očekivati nešto novo.
sta je bilo bilo je.gotovo je sad..nemoze se vratiti nazad, ali mi je drago sto opet na kraju mozemo da budemo ljudi...i da se secamo lepih trenutaka iz tog vremena.
one ruzne cemo zaboraviti....ja cesto umem da kazem...ako je ljudski gresiti...onda sam ja jedna velika ljudina. :))

Spomenuo si rukovodstvo..da li su tajna, ako nisu, par riječi o njima
Rukovodstvo jednog plemena koje ima dva naziva :) su :
the familia
Boriss
santa Fe
kralj zadar23
emotivac
kalllass
octavian
uglavnom igraci sa kojima igram duzi niz godina...o njima ne treba trositi reci...uporni borci...aktivni...u svakom momentu ce ti pomoci ako se prema njima ponasas drugarski i normalno...sto se tice kakvi su kao ljudi...pa recimo da nekima od njih nije bilo tesko da predju par stotina kilometara da bi se upoznali licno :)
jednom recju Lavovi od ljudi...svakako ih ne bih menjao ni za bilo kakvog drugog igraca...ma kakvog igraca...da je robot sa druge strane...meni su moji drugari prirasli srcu...naravno sve kroz ovu igricu...sto je mozda i najveci plus ove igre

Da li je jedno pleme sa dva naziva spremno uzeti svijet?
mislim da je jos rano za to pitanje...to se nikad nezna u ovom stadijumu igre...mi svakako igramo...sta nosi buducnost..to cemo videti.

Vaši najveći protivnici-pleme SHAKE. Par riječi o njima :
Pleme Shake...kao i pleme Royal...radi se o igracima i plemenima sa Ba 8 sveta,(ima izuzetaka)...koje smo vec jednom porazili...obecali smo kolegama revans...koji se trenutno odigrava na Hr 10.

Tvoj osvrt na top 5 vodećih plemena ( komentar )

ozbiljni igraci...ozbiljna plemena...vidi se da su aktivni...trenutno je na Hr...prilicno zestoka konkurencija...sto bi trebalo da raduje svakog ozbiljnijeg igraca.

S obzirom da dolaziš sa ba servera, kako si zadovoljan postavkama svijeta i plemenina hr općenito?
Postavka sveta 10 je sasvim OK...jedina zamerka,tj moje misljenje...trebalo je totalno iskljuciti van-plemensko pojacanje...dakle ni pod kojim okolnostima nema slanja deffa igracu koji je napustio pleme...usao u drugo...niti on kome moze da salje deff...bar 7 dana od napustanja plemena...ili prilikom ulaska u drugo pleme.
Naravno...mi postavke i pravila prihvatamo...i koristicemo ih isto kao sto ih i drugi koriste protiv nas...nase je da igramo...a pravila i postavke odredjuju admini.
Na HR serveru smo do sada naisli na gostoprimstvo...imamo dosta poznanika koji igraju ovde...u par navrata sam expresno dobio odgovor od admina...sto je za pohvalu...svakako lep prijem od strane HR servera.

Sudjeluješ li na našem forumu?
dok traje rat...trudim se da izbegavam komentare na ex.forumu...inace kad se "upalim"...redovan sam u opomenama admina :)
na forum dolazim da cestitam neprijatelju...ili da pohvalim nasu igru...ali posle rata...za sada cutim i klikam

Pozdravi nekog, poruči nešto našim čitateljima i naravno obavezna pjesma za kraj čitateljima od tebe :)
Svakako bih pozdravio sve clanove RB plemena...mada verujem da sam im posle toliko godina i dosadio vise :) salim se naravno...izdvojio bih dve stvri koje su vredne pomena a ticu se naseg plemena...a to je da RB nikada do sada nije menjao naziv plemena...a da je igrao na bilo kom svetu...takodje ima i onih igraca u RB plemenu koji nikada do sada nisu menjali svoje nickove...tako da ste uvek znali protiv koga igrate :)
Nickove i ime plemena nismo menjali...ne zato sto smo mi nesto "strasni"...jednostavno necemo da se krijemo od nikoga.
Druga stvar...koja nam je jako bitna...
U RB plemenu nema mesta nacionalizmu i vredjanjima po nacionalnoj osnovi...kod nas u uzem rukovodstvu se nalaze...Bosanci...Hrvati...Srbi...kao i u plemenu...ono na sta sam posebno ponosan je da svi osecaju tu harmoniju drugarstva i zajebancije...sto bi u sustini ova igra i trebala da predstavlja.Ispade po nacionalnoj osnovi vrlo lako resavamo.

Za kraj bih pozeleo srecu svima u daljnjem igranju Plemena...postovati svoje saborce...postovati svoje protivnike...i na kraju se odmeriti u jednoj fer i korektnoj igri...pozzz svima...zelim sve najbolje.

Da me ne bi ljudi shvatili previse ozbiljno...za kraj cu im ostaviti jednu saljivu pesmu
http://www.youtube.com/watch?v=TTPbWFImhco


Hvala ti kallas na ugodnom razgovoru. :)
Još jednom da zaželim dobrodošlicu svim igračima sa ba servera.
U ime plemena tima, želimo vam puno sreće u nastavku igre, kako tebi osobno, tako i članovima tvog plemena.
Naravno iste želje vašim protivnicima i svima koji igraju plemena hr.

Veselimo se dobrim bitkama koje slijede i neka pobijedi najbolji!
 
Last edited by a moderator:

DeletedUser

Guest
Možel se znat tko radi ovaj intervju lično ?

ako nije tajna
 

DeletedUser

Guest
Pozz za kalleta dobar u svakom pogledu sto se tice pisanja to znam licno sa foruma.
Jedna zamjerka samo : a gdje sam ja u tim pozdravima kalle :festa:

Nadam se dobrom revanšu. Trebali bi da budemo tu jako dugo.
 

DeletedUser

Guest
Za kallasa:

Ovaj put su doticni igraci i plemena koje ste "porazili" svjesni da ste sposobni promjeniti neprijatelje i saveznike preko noci bez jedne jedine rijeci, tako da nece napraviti istu gresku da vam vjeruju na rijec i obraz :)
Dobra akcija jutros inace, "strasni" ste nema sta :festa:
 

DeletedUser

Guest
Sta bi mi bez ovih hejtera koji kriju nikove. :D
Svaka cast kalas, igrica je,danasnji protivnici ce nam sutra biti suplemenici.
Najvaznije je biti covjek.
 

DeletedUser

Guest
Drago mi je sto su zakopane ratne sjekire sa ba2,na pocetku hr10 kad sam vidjela da su RB i PAT zajedno,mislila sam da je neka zezancija,onda mi je Boris rekao da ste zajedno krenuli,znam da ce te na kraju izaci kao pobjednici i sretno vam sa osvajanjem.
 

Belfabio

Member
Reaction score
0
Nakon ovog "intervju'a" nekako imam zarku zelju da ponovo zaigram u RB...
Ne znam zasto...
 
Top