Plemena verzija 8.59

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Dragi igrači,

nova nadogradnja na verziju 8.59 će biti objavljena u utorak, 25.og Listpoada između 11:00 i 12:00

Ova nadogradnja uključuje poboljšanja u sustavu izviđanja i burze premiuma. Kao i obično, svjetovi će biti nedostupni za vrijeme nadogradnje.
Javite nam se sa svojim komentarima u za to predviđenoj temi na forumu.

Promjene u izviđanju

Uvodimo promjene u sustavu izviđanja, koje bi ga trebale učiniti jasnije razmuljivim. Evo kako će sustav izviđanja raditi nakon nadogradnje: U svjetovima s 3 razine izviđanja, izviđač može prijaviti jedinice, građevine, sirovine i strane jedinice ovisno o razini istraživanja.
U suprotnom, ako je Paladin s oružjima omogućen, izviđač može prijaviti jedinice, građevine i sirvone (i strane jedinice kad napada s Paladinom koji je opremljene teleskopom). U svim ostalim slučajevima, izviđač može prijaviti jedinice, građevine, sirovine i strane jedinice. Također smo uklonili postavke iz starih verzija gdje su izviđači mogli prijaviti samo jedinice i ništa drugo.

Promjene u burzi premiuma

Bazirano na našim opažanjima, napravili smo nekoliko manjih izmjena u burzi premiuma. Povećali smo početnu zalihu i kapacitet burza - sad će nova burza započeti s 25k zalihe i 50k kapaciteta. Također smo primjetili da u kasnim fazama igre burze premiuma obično ostanu pune i ne događa se nikakva trgovina. Sada ukoliko je burza puna i nema nikakve trgovine, polako će rasti s vremenom.

Možete očekivati par novih promjena u burzi premiuma i u idućim nadogradnjama!

Ostale promjene

Sad se možete zahvaliti u zatvorenim raspravama na plemenskom forumu.
 
Top