Novi događaj - spašavanje Plemstva

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Dragi ratnici Plemena

još jednom zla čudovišta su napala naše kraljevstvo i otela članove naše Kraljevske obitelji. Zbog toga naši najbolji ratnici šalju se kako bi ih spasili u zamjenu za njihove usluge ili pak vrijedne srebrenjake.
Skrivene duboko u vašem kraljevstvu nalaze se tri špilje koje možete pretražiti kako bi otkrili koje se čudovište skriva u njima. Nakon toga možete poslate jednog od vaših ratnika da napadne čudovište u dvoboju.
No svakako pazite da odaberete pravog ratnika! Ukoliko on ne može pobijediti čudovište, vratiti će se i možete pokušati ponovno. Ukoliko je bitka bila uspješna, ratnik će opljačkati nešto srebra iz špilje čudovišta i osloboditi člana plemstva, kojeg će dovesti sa sobom i smjestiti u vaše selo. Ukoliko nema slobodnih soba, član plemstva će umjesto toga biti poslan kući te ćete zaraditi samo srebro. Tako da svakako provjerite da li imate dovoljno mjesta prije nego napadnete čudovište!

cave0@2x_50pc.png
cave1@2x_50pc.png
cave2@2x_50pc.png


Važne informacije

Početak i kraj događaja

Počinje: 15.02.2017, 14:00
Završava: 01.03.2017, 14:00

Čudovišta i špilje

Postoje tri šiplje koje traže različito vrijeme za istraživanje i napad. Što je "dalje" špilja, to duže traje da se istraži i napadne, no to su nagrade bolje. Svako čudovište se može pojaviti u bilo kojoj špili. Svaki tip čudovišta može biti poražen samo s jednom određenom vrstom jedinice. Svakako pročitajte info o čudovištu kako bi odabrali ispravnu jedinicu.

Članovi plemstva

Članovi plemstva mogu se aktivirati kako bi iskoristili njihov specifični bonus. Samo jedan član plemstva može biti aktivan u pojedinom trenutku. Neiskorišteni članovi plemstva se čuvaju u sobama za buduće korištenje.
Imate četiri sobe za čuvanje plemstva - korisnici s aktivnim Premium računom na raspolaganju imaju i dvije dodatne sobe (šest ukupno).

Članovi plemstva mogu se koristiti na nekoliko načina. Bilo aktiviranjem (samo jedan u pojedinom trenutku), otpuštanjem za dodatno srebro ili njihovim korištenjem za izviđanje (samo s premiumom).
Aktivan član plemstva će biti uklonjen jednom kad vrijeme istekne. Članovi plemstva svakog tipa mogu biti korišteni ili za pojačavanje bonusa ili produživanje vremena aktivnosti. To traži člana plemstva istog tipa u sobi te nešto srebra (ili alternativno Premium bodova).
Otpuštanje člana plemstva će osloboditi sobu i dati vam nešto srebra, no i ukloniti tog člana plemstva.

Izviđanje je premium mogućnost koja koristi člana plemstva kao "izviđača". Član plemstva će biti ukolnjen i idući put kad se član plemstva spasi iz tri špilje, biti će istog tipa kao i član plemstva koji je bio iskorišten za izviđanje.
Simbol za izviđanje je pokazan kraj imena špilje kako bi se pokazalo da je špilja već istražena, opis govori koji je član plemstva iskorišten / biti će spašen.

Skupljanje Srebra

Postoje tri načina na koje možete prikupiti srebro:

-Porazite čudovišta
-Dovršite zadatke događaja
-Otpustite člana plemstva

Srebro koje ste skupili može biti iskorišteno u trgovini događaja za kupovinu predmeta. Trgovina događaja će biti dostupna 24h nakon kraja događaja. Nakon toga svo preostalo srebro će biti uklonjeno s računa i trgovina će se zatvoriti.
 
Top