Novi događaj: Spektakulum

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Šampioni iz lokalnih kao i udaljenih krajeva, počujte novosti! Plemena ovog svijeta su se okupila kako bi pronašla najjačeg, najbržeg i najpametnijeg šampiona od svih! Potrebno je svladati tri discipline na putu do slave i bogatstva!
Pridružite nam se u Spektakulumu!

spectaculum_logo_150px.png

Dragi igrači,

dobrodošli u naš novi događaj, "Spektakulum". U ovom događaju preuzimate kontrolu nad šampionom i natječete se u tri discipline kako bi odredili najvećeg ratnika na ovom svijetu. Izvan natjecanja možete trenirati svojeg šampiona tako da postane još bolji u disciplinama u kojima se natječe. Uspješno sudjelovanje u turnirima će vam donijeti trofeje, koji se mogu zamijeniti za korisne nagrade.

Događaj će započeti 23. Svibnja u 14:30 i trajati će 15 dana, sa završetkom 7. Lipnja. Nakon što se događaj dovrši, trgovina događaja će ostati otvorena još 24 sata, nakon čega se svi trofeji uklanjaju.

Želimo vam puno sreće u turniru koji je pred vama!

Vaš Plemena Tim

Spektakulum

spectaculum_main_200px.png


Spektakulum je svjetski turnir, koji vam omogućava treniranje svojeg osobnog šampiona i njegovo natjecanje u tri discpiline: borbi prsa o prsa, s udaljenost i konjaničkoj borbi. Svaka od tih disciplina je aktivna pet dana.
Sudjelovanje u ovim disciplinama će vam donijeti zlatne trofeje, koji se mogu potrošiti u trgovini događaja za nagrade. Na kraju svakog dana, sudionici će također biti nagrađeni s dodatnim trofejima, prema njihovoj poziciji u ukupnom poretku.


Vaš Šampion

spectaculum_champion_100px.png


Na početku događaja vidjeti ćete svojeg šampiona kojeg ćete moći voditi kroz događaj. Šampion ima različite vještine koje će biti važne za njegov ili njezin uspjeh. Za svaku od tri disciplina (prsa o prsa, streljaštvo, konjanička bitka), šampion ima različite vještine koje određuju njegovu snagu u toj disciplini. Ove vještine određuju kakve nagrade šampion može dobiti iz sudjelovanja u turnirima, kao i mjesto u ukupnom poretku.
Iako svatko započinje sa istim vještinama, bitno je pronaći koje vještine su bitnije od drugih za pojedinu disciplinu. No imajte na umu da se te vještine koriste samo tako dugo dok traje i natjecanje u pojedinoj disciplii. Za iduću disiplinu zamjenjuju je tri različite vještine.

Treniranje vašeg šampiona

training_grounds_all_100px_new.png


Kako bi poboljšali uspjeh u treningu vašeg šampiona, trebate ga trenirati pravilno za disciplinu koja slijedi. Kako bi poboljšali vještine u pojedinoj disciplini, trebate odabrati specifična polja za treninig. Svaki trening traje po 4 sata. Iako šampion za vrijeme treninga može sudjelovati i na turniru, bonus za vještinu od treninga će se dodati tek nakon što se trening dovrši.
Svako polje za trening će pojačati sve tri aktivne vještine za određen iznos, no neke više od drugih. Jednom kad odaberete polje za trening iz ekrana događaja, dobiti ćete pregled na bonuse vještine koje vaš šampion dobiti.
Polja za trening se zatvaraju nekoliko sati prije nego što se dovrši natjecanje u pojedinoj disciplini.

Osvajanje trofeja

spectaculum_melee_200px.png


Kako bi sudjelovali u trenutnoj disciplini, jednostavno odaberite "Natječi se" opciju u ekranu događaja. Šampion će instantno biti nagrađen s određenom količinom trofeja, kao i smješten u dnevni poredak. Molimo zapamtite da vaš šampion treba sudjelovati u turniru bar jednom na dan kako bi dobili nagradu za mjesto u poretku.
Postoje također i dvije linije sa zadacima za vrijeme događaja koji će vam omogućiti osvajanje dodatnih trofeja. Jedna traži od vas trening vašeg šampiona, dok druga ovisi o mjestu u dnevnom poretku.
Trofeji koje je vaš šampion osvojio tada mogu biti zamijenjeni u trgovini događaja za vrijedne nagrade.

Nadamo se kako ćete uživati u našem događaju i želimo puno sreće vašem šampionu u turniru!
Javite nam se također i s vašim dojmovima o događaju u ovoj temi: LINK
Vaš Plemena Tim
 
Top