Novi način pobjede: Runski ratovi + najava svijeta

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Stoljećima legenda je bila zaboravljena. Zakopana u prašnjavim starim knjigama. Pamćena samo od strane starih ljudi okupljenih oko vatre, koji su se njome grijali u hladnim zimskim noćima. Priča o iskušenju, otporu i izdaji; priča o mjestima velike moći. U središtu svih legendi: magične rune, isklesane u davnim vremenima. S moći koja razara: snažne i zlokobne. Smatrane previše opasnima za smrtne ruke od strane njihovih tvoraca, skrivene su i pokazuju se samo u vremenima velikih problema i velike potrebe. Prikazuju se kako bi pronašle snažnog vladara; da završe ratne nevolje i osiguraju trajan mir.

runestone_header.png


Dragi ratnici Plemena,

Danas vam predstavljamo našu novu verziju završetka igre, nazvanu "Runski ratovi". Ovaj novi tip svijeta je vezan uz osvajanje pojedinih točaka na karti i njihovome držanju za ostvarenje pobjede.

Svijet sam po sebi je sličan ostalim tipovima svjetova koje već znate, tako da vaše iskustvo i strategija mogu biti od velike koristi. No, kao što smo već spomenuli, svjetovi s Runskim ratovima imaju zanimljiv zaplet!

U određenom trenutku početi će se pojavljivati runska sela diljem karte, čekajući da budu osvojena. Kontrola nad njima će biti ključ osvajanja svijeta. No nije toliko lako kao što mislite! Postoji niz izazova koje trebate svladati.

Prvi izazov će biti pobjeda nad ratnicima koji brane sela; stari kul koji je zaklet u čuvanju tajni runa!
Drugi izazov će biti držanje sela. Kako rune oslabljuju vojnike u njihovoj blizini, obrana tih sela će se pokazati teškom i biti će potrebni snažni saveznici kako bi uspjeli.
Treći izazov će biti osvajanje i držanje dovoljno sela kako bi pokazali svoju vrijednost! Plemena će dobiti zadatak ne samo da osvoje dovoljno runski sela, nego 60% od runskih sela na svakom kontinentu.

Pleme koje će moći svladati te izazove i držati 60% sela na svakom kontinentu na 14 dana će dobiti snagu runa i pobijediti svijet!

Kako bi vam dali bolju ideju kako će se igra odvijati, kreirali smo kratki pregled kako se Runski svjetovi igraju. Generalno, svijet s Runskim ratovima je podijeljen u tri faze:

Faza pripreme
Rana igra se odvija više manje kao klasična verzija Plemena koju znate i volite. Izgradite svoja sela, unovačite vojske i borite se sa svojim protivnicima, pri tome šireći svoj teritorij. No tad će se pojaviti runska sela!

Faza osvajanja
Jednom kad se runska sela pojave, igra se mijenja. Sad plemena moraju osvojiti runska sela na svim kontinentima. Mudri vođe su naravno to uzeli u obzir prije i prilagodili svoju strategiju za vrijeme pripremne faze. Manja plemena će također profitirati od novih mogućnosti, poput pravodobnih napada i krađe vrijednih runskih sela od većih plemena koje se bore s braniteljima sela.

Iako u početku ove faze fokus leži na uništenju neprijateljskih jedinica i osvajanju runskih sela, svako pleme će morati polako prebacivati fokus na držanje i obranu tih sela. Zbog penala na branjenje runskih sela (-50% snaga u obrani) biti će sve teže braniti ta sela što ih se više osvoji. Biti će nužno pratiti kretanja neprijateljskih jedinica prema tome prebacivati obrambene jedinice između sela po potrebi. Stalan priljev obrambenih jedinica će biti nužan za uspješno osvajanje i držanje runskih sela.

Faza kontrole
Jednom kad je pleme uspjelo osvojiti sva potrebna runska sela, započeti će odbrojavanje. Jednom kad se završi, svijet je pobijeđen! U ovoj fazi dominantno pleme može odlučiti da li se žele fokusirati na držanje kontrole nad trenutno posjedovanim runskim selima ili može poduzeti rizične poteze i dodatno se proširiti? No i druga plemena imaju novi set strategija koje mogu upotrijebiti. Najočitiji je naravno da preuzmu runska sela od strane dominantnog plemena. No moguće su i alternativne strategije. Tako je na primjer moguć napad na sela koja služe za novačenje jedinca kojim dominantno pleme drži runska sela, tako da im se prekine dotok svježih jedinica. Odluka je na vama!
--

Prvi svijet koji će koristiti Runske ratove je svijet 31, a on se otvara 27.09.2017. Detaljnije postavke svijeta mogu se pronaći ovdje: POSTAVKE.

Predregistrirajte se s prijateljima i krenite u osvajanje mističnih runskih sela!

Javite nam se sa svojim dojmovima i komentarima u ovoj temi.

Želimo vam puno sreće i dobru zabavu!

Vaš Plemena tim.
 

trollarn

Well-Known Member
Reaction score
23
Kad cemo moci igrat klikera sa paladinom :( juce sam svom nabavio nekoliko globusa da pometu sve :cool:
 

El Historico

New Member
Reaction score
19
cekam .si da krene 31 bude l' isto ovo sranje sa runskim, samo skuljati premium i cekati onda neki normalan svijet ako se do tad ne ugasi i ovaj server jer ide istom putanjom kao i ba server

steta za mene tek sam se vratio na plemena
 

El Historico

New Member
Reaction score
19
QmLzt5cxTMuMCz6MHwZSgQ.png


Kakav samo profesionalni prevod, pa ja ne znam od cega prvo da krenem. Cuj days, cuj 14% dana. Ovo je pokazatelj propadanja hr servera, a ti wickedu sjedi, odmaraj ba nemoj se zamarati ionako ne zivis od ove igre ;)
 

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
QmLzt5cxTMuMCz6MHwZSgQ.png


Kakav samo profesionalni prevod, pa ja ne znam od cega prvo da krenem. Cuj days, cuj 14% dana. Ovo je pokazatelj propadanja hr servera, a ti wickedu sjedi, odmaraj ba nemoj se zamarati ionako ne zivis od ove igre ;)
Umjesto dramatiziranja, slobodno na javite probleme s prijevodom ili greške u istom pa ćemo ih popraviti. Naravno da se događaju, igra ima stvarno veliku količinu teksta, no trudimo ih se svesti na minimum.
 
Top