Opsade dvoraca se vraćaju (samo na internacionalnoj verziji igre)

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
CAlogo_h250px.png
Dragi igrači

iako ste sravnili njihove dvorce do zemlje prošli puta, naporni susjedi su odlučili ponovno ih izgraditi te se vratiti u punoj snazi!
Vrijeme je da ponovno pošaljete plaćenike i pokažete im da njihove obrambene vještine i dalje trebaju poboljšanje, te da im opljačkate vrijedne medalje iz dvoraca! U ovom izdanju uveli smo i manje izmjene i poboljšanja, koje ćemo vam objasniti u ovoj najavi.

Napad kreće: October 9, 2018, 2pm
Svi napadi moraju prestati: October 23, 2018, 2pm
Svjetovi koji sudjeluju u događaju: INTERNACIONALNI svjetovi (svi osim klasičnih i speed)


U bitku!

Dvorac i vojska koja ga opsjeda će se prikazati na ekranu događaja kad događaj krene.
Ekranu događaja možete pristupiti putem pregleda sela ili ikonom gorućeg dvorca u gornjem desnom kutu.


U ovom događaju biti ćete u grupi s još 49 drugih igrača s vašeg svijeta. Na ekranu događaja ćete moći vidjeti dvorac koji je trenutno pod napadom i i koje ga vojske opsjedaju. Vaš posao će biti korištenje plaćenika pod svojom komadom kako bi pomogli opsjedajućim trupama i zauzeli dvorac. Dostupne jedinice plaćenika će biti prikazane na ekranu događaja. Novi plaćenici će biti unovačeni da se pridruže vašoj vojsci svakih 30 minuta, do maksimalnih 16. Svaki puta kad odlučite pojačati određenu granu opsadne vojske jedna jedinica plaćenika iz vaše liste dostupnih plaćenika i povećati će traku napretka za četiri boda. Jednom kad je dovoljno plaćenika dodano određenoj grani opsadne vojske, vaše će jedinice obaviti dužnost i donijeti podršku ili napasti dvorac.

CAmercenary.PNG


Postoje tri načina podrške:
  • Juriš: Kad se traka napretka popuni, 1 do 5 bodova štete (plus bonus bombardiranja) će biti napravljeno na dvorcu.
  • Morska podrška: kad se traka napretka popuni, dodaje 50% dovršetka traci napretka za Juriš i Bombardiranje
  • Bombardiranje: kad se traka napretka popuni, napravi 1 bod štete na dvorcu i podiže štetu napravljenu jurišem za 3 boda.
CA_assault.png



Uništenje dvorca
Jednom kad dvorac padne na 0 bodova, uništen je. Medalje koje su unutar dvorca se dijele jednako između svih igrača koji su sudjelovali u napadu i zamjenjuje ga novi dvorac, s više medalja u njemu.

Dobiti ćete također i medalje ovisno o rankingu u 3 različite kategorije. Što više pridonesete jednoj kategoriji, više šansi imate da dobijete više medalja!

Kad dvorac padne ispod 10 bodova, imate mogućnost da ga opljačkate. To će napraviti 1 bod štete i dodati vam više medalja i pružiti vam dodatne medalje. Kao novi dodatak događaju, svaki četvrti uništeni dvorac će sada donositi dodatne medalje za vašu grupu.


Djelovanje plemena
Ukoliko ste član plemena, svaka medalja koju zaradite biti će ubrojena u ukupan Napredak Plemena. Jednom kad količina medalja dostigne određenu količinu, cijelo pleme će dobiti bonus na 48 sati! U ovoj verziji događaja dodana su četiri poboljšanja:
  1. Sad možete doprinjeti s dodatnim medaljama koliko god često to želite, no to će doći s povećanim troškovima. Ti se troškovi resetiraju svaki dan. Imajte na umu da se donirane medalje dodaju samo u napredak plemena a ne u vaš osobni naporedak.
  2. Nagrade su malo izmjenjene. Tri dionice od najmanje do najveće sada daju iznose: +10% brzina novacenja, -10& trosak zlatnika i +10% proizvodnja sirovina.
  3. Potrebna kolicina medalja je sada smanjena u odnosu na prethodne verzije. Dionice se sada otvaraju na 75.000, 150.000 i 300.000 medalja.
  4. Kad donirate medalje svojem plemenu sad imate 50% šanse da dobijete barem jednog dodatnog plaćenika, sve od maksimalnih 5. S tim možete ići i preko maksimuma plaćenika, no ne možete kupiti dodatne plaćenike dok niste ponovno ispod limita plaćenika.
ca_tribegauge_102018.png


Korištenje medalja

Vaše teško stečene medalje mogu se koristiti u trgovini događaja, gdje se mogu razmijeniti za zanimljive predmete. Kao i prošli puta, predmeti koje dobijete za medalje za vrijeme trajanja događaja, ostati će u vašem inventaru i NAKON što događaj završi. Tako da si možete sačuvati određenu količinu predmeta za buduću upotrebu. Jednom kad se događaj završi, imati ćete 24h kako bi pristupili trgovini događaja i da iskoristite svoje medalje putem ekrana događaja. Nakon toga će ekran događaja biti uklonjen, kao i medalje, te nećete više moći pristupiti trgovini događaja. Predmeti koje ste skupili će ostati u inventaru.


Sretno u pohodu na dvorce... i medalje!

Plemena tim
 
Top