Search results

1. najčia3

Dinari - Gerila

taj dragon mora da je velka faca ja bi odma pobriso acc da me on napadne :lool:
  2. najčia3

Dinari - Gerila

ne znam zašto neće pričat s nama :( ja se jutros otuširo tako da nije do mene
  3. najčia3

Dinari - Gerila

jel ima itko drugi još da igra? :lool: šalu na stranu, potpisujem ovo samo neznam dal bi grima ili xinrixa stavio na 3. mjesto :pivo:
  4. najčia3

Dinari - Gerila

opet hahahahaah najbolje ovo "znali ste da tose igra za nas", nije trebalo bit neki columbo kad je napadao robilada i sad ti kažeš da smo mi provocirali... :zid: dobro ste počeli nema šta samo nestat će robiladovih sela pa ćemo vidjet šta će onda dalje bit :kokice:
  5. najčia3

Dinari - Gerila

hahaha chlupa koji je noblo sela vidi čuda bez objave rata ze stupniku, a o tome koliko su martinez i tose neutralni da ne pričam...
  6. najčia3

Dinari - Gerila

logično :pivo:
  7. najčia3

Dinari - Gerila

I šta kaže Mile ko je idući? :hahaha:
  8. najčia3

Dinari - Gerila

a vi vjerojatno imate nekog vidovitog u plemenu da je to znao pa ste samo njih 2 počeli napadat :lool:
  9. najčia3

Dinari - Gerila

napadi i pojačanja to je za našeg majstora colu sve isto :zid::zid: x24
  10. najčia3

Dinari - Gerila

čudo dinari preko noći u isto vrijeme udarili po macyu i robiju a njih baš nije bilo tjedan dana i ostavili sitt tek kad su ih porušili :ludilo:
  11. najčia3

Amour de café ( spam birtija)

eheh ko da ste cijelo pleme noblali a ne par sela :predaja: u svakom slučaju čestitke na akciji i valjda će bit i odgovora s naše strane :ook:
  12. najčia3

WANTED + NM + NM@ + RB + RB@ vs ROYAL

eheheh campo lako s tuđim kur*** po plotu tuč možeš ponekad stavit i svoje izvještaje ako ima takvih :kisa: P.S. kad već objavljuješ onda si mogo i ovo! http://prntscr.com/11as39
  13. najčia3

cao ekipa nije valjda da spavate? :lool:
  14. najčia3

Osvajanja

širi mi se lepi po crkvi to nikako nemože bit dobro jel tako? :ludilo: čestitke za prvo noblanje :ok:
  15. najčia3

ma nemaš ti pojma :pivo:
  16. najčia3

Koji je bolji? :) http://www.youtube.com/watch?v=rqSBGZG1yEE&feature=related
  17. najčia3

cao pa nisam ni ja to neko čudo da i takvih ima ili?
  18. najčia3

lepo lepi :)
  19. najčia3

Intervju sa igračem dr.Jekyll

Svaka čast na intervjuu :) Zoltane vidimo se na jedinici ako me ovi tvoji ne iznoblaju u skorije vrijeme ahah :predaja:
  20. najčia3

Spamroom

ah da da to može bit jako nezgodno kad skucaš cijeli plemnski off a ni sela ne uzmeš :hahaha: