Search results

1. Top 25 IGRACI

Dobrih igraca ima i van 25...
  2. hr23-rasplet

nama drago sto ste na svom gradu izgubili nuke...:D zanimljivo nema sta...:D
  3. Spam

dobro dijete nemoj reci da nisam rekao... ima da te okacim mjesto ponuda u onoj kaladionici...:D
  4. Spam

hahahaha... balavac si dino... sl put kad te sretnem nemoj se upisat samo.
  5. Spam

pa dizite malo racune...covjeku mali moral pa jbg moraju drugi koji imaju problizno bodova kao i vi da vas lupaju... gamma divim ti se ne bi ni ja pucao na 30%moral.
  6. Spam

koliko ste dobro pleme da vam bjeze igraci... hahahha...:D drzite svoje igrace u plemenu... a ne da traze kod nas prelazak... uz to regrutirajte i vi nase igrace ako ce vam prec... imate i vi opcije da saljete pozivnice jbg pokusajte nemojte ovdje balavit mi ovako mi onako...
  7. Spam

licno sam igrao s vama... nemoj mi dizat barbare puno molim te... uzeli 1 sv i dizes se a ko vam je bio konkurencija... u pleme je moglo 100 igraca imali ste 3 plemena...:D uzimali sami sebe....hahahha a ti Osmicevicu ima da sutis...tvoja igra je prljava da prljavija ne moze biti...ti si smece...
  8. Spam

oces da ti ja kazem gdje je i kad francetic igrao i sa kakvom ekipom je sve bio i koga je vodio... Barbari su se pojavili cini mi se ba 5 ili 8... nezz tacno ali nikog niste od jakih plemena uzeli... vec je bio mrtav sv... sjecam se da ste regrutirali igrace drugih plemena... a ovdje vam krivo...
  9. Spam

Ako je iko pravedan onda je to Francetic...
  10. Spam

Volim damira (Gammu) Imal ko sta protiv
  11. Spam

LJUDI NIJE RIJEC O fATE VEC O pSIHI I NJIHOVIM kUCANJIMA... juce sta je gamma uradio,ja bi plakao...:) ajmo ima li jos ofova u blizini?
  12. Spam

ti toni veze nemas sta pricas... evo citam i ne vjerujem... u jednom komentaru pljujes na Nas iz vodstva,, a na drugom gov kako je francetic dobar igrac... odluci se... jedini vodja crnaca je francetic... zar si tako jadan Toni?? imao sam drugacije misljenje o tebi, sveg mi na...
  13. Spam

ola la...
  14. Spam

snijeg je u pitanju kod njega
  15. Spam

ne znam*
  16. Spam

:)) Alii...:) ne nikako to...;) zar nekom treba glasnogovornik?
  17. Spam

Ubjedljivo...niko nikom nije uzeo sela.... mali sta to pricas? da je bogdo samo psiha protiv nas...:)
  18. Spam

smiri..:D
  19. Top 20 (plemena)

navedi igrace koje smo prebacili da ti dam odg na to.
  20. Top 20 (plemena)

Toni.?? dali si ti to... ili je neko drugi ko nezna da Uvidi da je master noblao Unknowana...jer igraju duala... A unknowan bio u crncim... sad jasno