Search results

1. Hellhammer

Spam

nece biti novih svjetova, ne radi im se vise kad znaju da ce ostat bez posla :)
  2. Hellhammer

Spam

ovo kad bi kod nas bilo organizovano ovako bilo bi mrtvih posle 3 piva :) Berliner Die Stämme Treffen 2016 Liebe Community, auch dieses Jahr findet wieder einmal das von Mitgliedern der Community organisierte Spielertreffen in Berlin statt. Dieses Jahr geht es vom 10. bis 12. Juni 2016...
  3. Hellhammer

Spam

il mislis da pise igracima da mu ostavljaju sela, http://prntscr.com/b58gni
  4. Hellhammer

Pitanja i odgovori

desava se cesto i neko vrijeme ne mozes nista uraditi, srecom jos se nije desilo da me omete u igri
  5. Hellhammer

Spam

Mogao bi ti malo barbare obici lagano, haman barbare sanjas. Postali ti nocna mora
  6. Hellhammer

Spam

oni koji ne doprinose plemenu i ne slusaju naredbe i ne zasluzuju bolje, sta je krivo vam sto su dvije spije ispale iz igre :ludilo:
  7. Hellhammer

Spam

ni prvi ni poslednji koji se zalijepio, ajd zivio ti meni
  8. Hellhammer

Spam

Samo se kurva pravda da je postena.
  9. Hellhammer

Spam

Vala i to si upravu. Ma nisam imao namjeru nista pisati niti me zanima ali me vuce za jezik oni kao posteni a mi kao nismo, ma gluposti nevidjene. Napravili pleme id 150 igraca da bi smjeli rat objavit, ajd bar sad znamo na cemu smo
  10. Hellhammer

Spam

Rita Ora pricas gluposti, imam wolfijeve poruke gdje kaze igracu da izadje iz plemena i nobla selo da bi ga kasnije vratio nazad u pleme. http://prnt.sc/aqkq96 medjutim kasnije valjda skuze da to nije pametan potez pa ga gospodin atila pusta da dodje kod nas http://prnt.sc/avjzaa nakon toga...
  11. Hellhammer

Spam

Jebo te sve covjek sto pise za nas su ustvari oni radili, rijec crowsa ne vrijedi ni zrno kafe, ako zelis mogu poruke sve vase postaviti ovdje ali nemam ti sta dokazivati kad i sam znas da je tako, nemam namjeru se vise prepucavati sa vama, pljunuli ste sami sebi u lice, sta radite manjin...
  12. Hellhammer

Spam

Koji je ovo ciganluk na ovom svijetu, to jos nisam nigdje vidio, pleme od 120 igraca i regrutiraju pola svijeta samo da bi osvojili svijet na guzove, i kasnije ce mi neko pricati ja sam dobar igrac jer sam osvojio neki svijet. Da su to igracine kao sto se predstavljaju nebi isli okolo i varali...
  13. Hellhammer

Spam

Zadao se decko pravo. Nema potrebe da ga napadate. Pustite decka da se igra
  14. Hellhammer

Top 25 IGRACI

Mozda je bolje uzeti selo od 300 bodova i izgubiti 200 lake? Koliko resa treba za istrenirati tu laku, i koliko resa propustis u farmanju. Za dva dana ce ionako imati 300 bodova uz to rizikujes plemica da izgubis ako se zadefa selo a to je lijepa kolicina deffa, u kasnijoj fazi igre to ne igra...
  15. Hellhammer

Spam

svejedno, koliko god, al i dalje stoji da neznas sta je plemic a sta fejk, a neznas ni napade presjeci. 10 sati si mao na rasplaganju ali amater, ostaje amater, nemoj se vise prosipati, talasika si od igraca
  16. Hellhammer

Spam

30k
  17. Hellhammer

Spam

apsurd je kad ti branis selo na koje idu fejkovi a plemice oznacis kao fejk, kakav danak neiskustvu :)
  18. Hellhammer

Spam

:))
  19. Hellhammer

Spam

usutili se barbari, izgleda biraju novog vodju, a za starog se svadjaju u ostavinskoj raspravi :p
  20. Hellhammer

Spam

tisina