13ti rođendan Plemena: Paladin avatar natječaj

WiCkED

Administrator
Pozdrav!

Za dvanaesti dan našeg rođendanske proslave imamo nešto posebno za vas!
Kao što znate, nedavno smo počeli uvoditi novi sistem Paladina koji ne samo da koristi vještine umjesto oružja, nego vam i omogućava da imate više od jednog paladina. Kako bi smo pozdravili nova lica u igri imamo i prigodnu nagradnu igru - Paladin avatar natječaj!

Vaš zadatak će biti napraviti novi avatar za Paladina u osvajanje super nagrada zauzvrat. Prije tri godine smo imali slični natječaj za novi pregled našeg sela, što nam je otkrilo da imamo mnoštvo umjetnika u našoj zajednici. Tako da ponovno skupite inspiraciju i pokažite nam svoje umjetničke vještine!

Kako bi vam dali bar okvirnu ideju kako bi novi avatari mogli izgledati, dajemo vam dva primjera:Potret treba biti poslan u jednom od losless formata (npr PSD, PNG ili TIFF) i imati minimalnu rezoluciju od 304 pixela širine i 405 pixela visine, po mogućnosti i više.

Kako bi poslali svoj rad možete koristiti ovu temu. Kako bi ih uzeli u razmatranje, svi radovi moraju biti dodani ovdje do 1.08.2016 u 10:00 CEST.


Svaka verzija igre će imati svoje vlastito natjecanje gdje će lokalni tim podrške odabrati tri najbolja unosa. Svaki od njih će dobiti po 2000 premium bodova.
Dodatno, tim u InnoGames će odabrati tri internacionalna pobjednika iz svih pristiglih radova u svim zemljama. Tako da se potrudite impresionirati nas!

Tri međunarodna pobjednika će dobiti iduće nagradE:

1. mjesto osvaja:
1x Roccat Ryos MK Advanced Mechanical Gaming Keyboard
1x Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Tunable Gaming-Mouse
1x Logitech G230 Gaming Headset


2. mjesto osvaja:
1x Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Tunable Gaming-Mouse
1x Logitech G230 Gaming Headset


3. mjesto osvaja:
1x Logitech G230 Gaming HeadsetŽelimo vam svima puno sreće i pokažite nam tko je najbolji umjetnik!

Plemena tim.