18-ti rođendan Plemena

WiCkED

Administrator
Reaction score
36


Dragi igrači,

kako bi proslavili naš 18ti rođendan, ponovno krećemo s događajem koji će vam omogućiti da dobijete posebne nagrade iz našeg trezora, kako bi vam pomogle u vašim osvajanjima.

Događaj počinje 15. Srpnja u 14:00 i trajati će do 20. Srpnja u 14:00.

Announcement.jpg


Jednom na dan trezor će vam pokazati set predmeta. Prije nego što možete odabrati, predmeti će biti promiješani i skriveni. Sad možete odabrati jedno polje da otkrijete nagradu koja se skriva iza njega.

Moći ćete otvoriti jedno polje svakih 24 sata. 12 sati nakon toga ćete dobiti besplatni odabir, no on vrijedi samo za trenutni dan, tako da ga iskoristite pije nego što istekne vrijeme!
Odmah do predmeta postoje tri usluge koje možete dobiti. Pokazuju se na traci ispod banera. Jedna će vam omogućiti da otvorite iduće polje besplatno, druga će odmah otkriti jedno nasumično polje kako bi vam pokazala što leži ispod dok će treća automatski udvostručiti vaš idući izbor.
Molimo imajte na umu da će sve usluge koje otkrijete ispod polja biti automatski iskorištene za naš idući odabir; one se čak i automatski prenose u idući dan. No nema načina da ih ne iskoristite za idući odabir, tako da birajte mudro!

Jednom kad otključate sva polja možete ili čekati do isteka brojača u gornjem desnu kutu, ili možete odlučiti ponovno popuniti polja. No budite oprezni! Predmeti će biti isti kao i prije; nećete dobiti novi odabir. Predmeti će se zamijeniti tek kad brojač istekne.

Želimo vam svima puno sreće i veselimo se još mnogim godinama igranja Palemena s vama!

Vaš Plemena tim