prekasno je za DOMIN da se cuva od bilo koga ova trenutna ekipa ih vec dere i previse :boks:
Šuti kad ne znaš kakva je situacija.
pa mislim ti dinari tolko pricaju kako su jaki pa da su tako jaki i da domino je tako slab server bi vec odavno zavrsili a ne tu nikako da rijese 3 aktivna igraca u cijelom domino plemenu posebni pozdrav baraxp i ostalima ovdje vas kolega nekadasnji kad bi ostali znali kakav si lik bojao se restrata i pobjego u dinare da se spasi tolko o lojalnosti nekom plemenu:boks::boks:
ma to je smijesno dinari kolko imaju sela trebali su pojesti domino i ostale ali ocito nisu sposobni jer more ljudi je odustalo u dinarima i pozvani igraci iz ostalih servera da igraju racune koje su pravi vlasnici ostavili ali ni to ne pomaze jer primili su bivse igrace ndlj koji nemaju pojma o plemenima znqaju osvajati samo neaktivne u svom plemenu i pobirati barbarska sela jer jako ih dobro znam i jos neki igraci koje znam koji su iz ts presli u dinare recimo zorangrozda pobjego je jer se bojo restartza i da ne izgubi koje selo i sad se takvi lupaju u prsa kao najbolji su a kolko je samo barbarskih pobro sta su igraci odustali sa servera jer to vise nije igra nego ko ce kome noz u leđa zabiti naprijed domino i ostali nece dugo dinari samo da se aktivira beva i da krenu na dinare server bi prije zavrsio jer dinara nebi vise bilo pola bi ih se razbjezalo po ostalim plemenima tako to ide na sv1 realnost jer u dinarima ima dosta igraca koji na recimo posaljes 3000 napada odmah panicare i bjezeredaja:
ma ni približno..:lool:
:hahaha:
Jel znaš ti era tko se krije iza nicka audia4?
Nemaš pojma. Nemoj svugdje zabadat nos. Ako ne igraš svijet onda očito ni ne znaš sve o njemu.