DeletedUser
Guest
može statistike rata
sta vam vrijedi ta statistika kad ne mozete zatvoriti svijet jer u dinarima imate dosta igraca koji nemaju pojma i ne napadaju vec se skrivaju i cekaju da drugi obave posao a ostali skupljaju neaktivne igrace ili igrace koji su im prepustiti sela jel tako dariola ljepo ti je pe123rica dao sela da nabijes bodova ali jos uvijek malo imas jer kan je imo vise bodova i sela nego ti sada a kolko dugo vec nema kana trebo si vec otici ohoho sa bodovima i selima ali nesto te nejde bas previse igraca neda svoja sela a ove aktivne iz domino ne mozes osvojiti to boli jako ali bice barbara neko ce ugasiti racun pa ces imati sela za brati:hmm:jer neda mi se kopirati sada cija si sve sela pokupio jer ima jako puno sela od igraca iz dinara pa bi bilo sramotno to stavljati da svi znaju koje igrace noblasredaja:
i da jako patim ne mozes ni zamisliti sve sam lud od patnje ne mogu nocima spavati radi toga izjeda me:hmm:
PA NARAVNO DA KUPIM,TI IH NISI KUPIO???joj ne cirkusiraj,amo je razlika između tebe i mene što sam ja tvoja selqa osvojio a ti moja nii!!!i dobro čovjek kaže već smo ovdje svakom dosadili zato napadaj ili šuti!!!!!!
5K ce osvojit nema se ovdje sta komentarisati -_-'
5K ce osvojit nema se ovdje sta komentarisati -_-'
ajde prorok da cijemo kako??5K ce osvojit nema se ovdje sta komentarisati -_-'
ajde prorok da cijemo kako??
:festa::festa:
pa jendostavno... osvojimo vas XDXD
a susjed XD
Slažem se s Jobube, također bi htio da svijet 1 još dugo traje, no kako god bilo, dinari se cijelo vrijeme vrte oko istog broja bodova, mi iz Dominusa malo padamo, a UsHR raste. I sve to dolazi na isto. S vremena na vrijeme će se dinari prebacit na jug, pa će Dominus rasti, a UsHR padati i obratno. Tako da unatoč dominaciji dinara, ovaj svijet će još dugo trajati(nadam se) i lijepo ćemo se boriti!
A što se tiće ovih sad tu prepiranja, nepotrebno je. Malo podbadanja uvijek začini igru, ali vrijeđanje nije potrebno. Uskoro, sada u jesensko vrijeme, aktivnost skače pa ćemo dobiti pravi rat na svim stranama pa bolji neka pobijedi, iako pitanje je hoće li se granica uopće pomaknuti, a kamoli završetak svijeta.
s1 je najzanimljiviji hr server...na s2 vec su poceli politiku spajanja iako i puno borbe tamo a od s2 pa nadalje nema postenog hr servera
ugl. S1 kolko god da potraje bit ce u znaku 5k koji ce samo sjec dalje...prokrcit ce put kroz sumu sela neprijeteljskih k: