e pa vidis taj nap je zelja plemena die da skupi par igraca i da krenemo u rat no kasnije vi i die sklapate nap di ceka da se mi istrosimo u nadi da ce mo past i vi i mi pa da ce uzet kontinent no to im ne polazi za rukom par igraca se cupa i sad igra sa vama ostali idu na noz ta ideja o napu je bila da se ispostuje ono sto se dogovaralo a bolje zalijepi onu sliku sa srusenom akademijom i kovacnicom i selom prepolovljenim i onu od dida koji kaze zasto bas nama rat pa nakon odgovora keze dopbro razmisljanje samo mislim da nemas ekipu a ja mu na to kazem imam ono sta imam i sta tim cu uradit ono sta mogu od mene nista prljavo nebi a bgm od nekih bi i mislili ste da ce vam se isplatiti to sto ce te preveslat par plemena al dođe sve po svoje naplata je u toku svakih 15 dana placate po jednu ratu a usput ostavljate i gratise od muke po fronti sela
sve sto znate reci u svoju odbranu je jos se niste obrisali,dajte ljudi to je matoro,ajmo smisliti nesto drugo..ne smeta mi al necemo glumiti papagajeve i jednu recenicu ponavljati 3 mjeseca
munja danas u 18:16 sati
ništa se ti ne brini za moj acc...uskoro padaštu bar znam sa kime igram i ne okreču se leđa čim se malo zagusti...ako zatreba dat ču sva sela da mi oni uzmu a ne vi uvjek uz svoje pleme do zadnjeg vojnika
)
Sila Necista danas u 18:19 sati
Tako reci...Znas da padas i prepustas sela i nakraju neces igrati. Sretno u daljnoj igri
munja danas u 18:20 sati
??? hahahahah samo sanjaj kolega nema predaje kod mene... također![]()
Uvazavam i hvala na slikama, iako tu se nevidi nista napisano, mozda je stvarno vlasnik mozda nije, a ja cu idalje ostat 99% uvjeren da ga netko sita ili sitao cim je promjenio ime sela. Nebi bilo prvi put da grijesim, al et...Btw lik je nevjerovatan, ahahahaha
A drug moj,tu smo da se pomažemo,kada je neko novi u ovoj igri tu smo da uletimo i da mu objasnimo i pomognemo šta i kako,pa makar i da ga je neko sittao,uređeno je u dobre svrhe,da se proprate napadi i eventualno odbrani selo,ništa loše u tome nema
http://prntscr.com/1knwap
eto ti printskrin gdje ga učim slati vozić,lako možeš zaključit da nije iskusan igrač i zato ajde mi reci jedan "normalan" razlog zašto ga ne bi neko sittao kada idu napadi na nj ?
sta je pisac htjeo da kaze ...
htio je da kaze istinu samo sto nisi dovoljno razuman da je prihvatis jer si u nekim svojim svijetovima zaluto![]()