ev vidis dobro bi doslo da ima zbroj svih ratova kolko sela u plusu odosno minusu...
XD ionako smo u ratu skoro sa svima XD
ev vidis dobro bi doslo da ima zbroj svih ratova kolko sela u plusu odosno minusu...
XD ionako smo u ratu skoro sa svima XD
Prebjeglice?
Opće neću komentirat
Za ovakve stvari postoje druge teme koje bi te trebali vi otvoriti i komentirati vaše stanje...Inače, vidim da je generalno opravdanje rat sa svima...Ja neznam što očekujete...To je kao da sad mi stavimo statistiku svih ratova koje smo vodili i vas uključimo u to...Uostalom, i u tom ste segmentu, i po broju sela i igrača nadmoćni...Zato, ponavljam, nema smisla o tome ovdje pričati...Lijepo se vidi kako se zove tema, i dajte o tome komentirajte...
O Toše, Toše, pa tko mi se to vratio na forum...Iako, priznajem, ne vjerujem da je ovo onaj stari igrač, koji je kao imao svoje pleme dok ga dinari nisu okružili...I sada mi priča o prebjeglicama...Točnije, ne priča, nego kao, ja sam ironičan...Da, većina plemena jesu pregbjeglice ili igrači koji uzimaju barbare i regrutiraju se jer se samo tako može završiti svijet...Već odavno igramo ovu igricu, i isto tako kao što nismo podržavali svakakve ogranke Borne i tih velikih, ajmo svi skupa, plemena, isto tako sada ne cijenimo više ni ovo pleme...A šteta, jer ima dosta igrača koji su odlični, i s kojima se moglo uživajući igrati i završiti ovo do kraja...Ovako, iza ovog komentara, čujem prizvuk "izbacivača", što i nebi bilo čudno jer već svi osim podrške, admina i ekipe znaju koliko ima računa u dinarima koje igra isti igrač...:zid: Zato ova borba, ove statistike, i sve igrice, padaju u vodu...:kisa:
1.Kume moj vi se rekli da ste Koalicija .. pa nismo stavili sve ratove koje smo vodili. Samo aktivne ratove i nista drugo.
Takođe do nadmoci se mora nekako doc. A mi smo to ratovima i pameti dosli!
2.Gadis mi pleme kako regrutacijom sirimo granice.
Old tribe New tribe Date/Time Points
None RAS.jr 03rd December 2009 - 16:00:01 115
RAS.jr None 04th January 2010 - 04:00:01 1,490
None ras 04th January 2010 - 19:00:02 1,510
ras RASTA 14th January 2010 - 16:00:02 2,224
RASTA UsHR 06th July 2010 - 13:32:19 569,026
UsHR BEVA 21st September 2010 - 13:16:29 1,164,680
ovo su tvoji prelasci
Rastu razbili zagorci( 5k drugo ime )
UsHR raspao se pa ponovo nastao ocito si i clan toga bio
I onda Beva. S vama smo tek sad u ratu!
I sad ti meni idjes govorit da mi regrutiramo samo da osvojimo svijet. Pa cek cemu onda topic o ratu? ajte ljepo onda svi kod nas i zatvorimo svijet sutra...
I jos k tome svi ste protiv nas.
Ljepo navedi svoje saveznike koji su u ratu s nama. I zbroji vas.. I vidit ces da smo i dalje jaci al ne kako bi rekli 150mil protiv 30mil... vec 120 ... A to je 4 puta vece... Pa pogledaj kartu svijeta.. Mi imamo 55% svijta (cca napamet ) a vas je ostatak.. i mislim da je to postena borba... Mi ratujemo na sve strane svijeta i imamo fronit na sve stra .. dok vi na kraju mape nemate protivnika .. tj nema nikoga i tu se lako defa nagomila i salje na frontu.
A za igrace koji su dusli kod nas su bili nasi saveznici s kojima smo djelovali dok nije dosla odluka o prelasku! A vi se slobodno spojite u jedno pleme pa cete vidjet kolko je vas..
Pa molim te ljepo ostavi se price da neposteno vodimo il taka sranja. Lipo tamo napaj i osvajaj. Dobro vas idje u ratu i super derete moje zapadnjake... svka cast na napadima i obranama. Sto da vam recem. Al nemoj blatit okolo gluposti i opravdavat neka dogadjanja.. Ljepo igraj i uzivaj. To i je bit svega.
I da moram prigovorit mojim zapadnjacima na losoj komunikativosti... imali smo dan ipo /2dana da se pripremimo na rat sa vama. Nazalost moji to nisu najbolje odradili al nadam se da ce to popravit u buducnost!
Ja nisam na fronti s vama nazalost. Al ev kad se rjesim DOminusa onda se valjda i kod vas doselimXD pa se zaigramo! al dugo ce tribat do toga al glavno imat plan !
S1 je najbolji na hr. I najaktivnije... zbrojite s3.s4,s5,s6 i njihova aktivna sela i usporedite s s1. Docete do cudnih brojki...
Pa tak ajdemo se i grat i uzivat.. a na forumu se podjebavat i zabavljat a ne optuzivat jedni druge ovo ono!
Beva 1:0 5K
Znas kak se kaze ... bitka dobivena al rat jos ne !
Jobube!
Slušaj Kick moga si se slobodno potpisat ispod ovog teksta sa svojim pravim nick-om... Evo ovako npr.
Kickyourass k:
bare isto sam i ja primjetio.... ili jobube piše kao naš kikić "ti meni idješ govorit" "dobro vas idje u ratu"
evo najzanimljivije sam podebljao,ovo ostalo samo neke stvari prvo provjeri,a ne baljezgat gluposti
što se tiče ticin prelazaka-žao ti je što tamo nema vašeg plemena ili ga podržavaš jer je očito da ne mjenja strane kako vjetar puše????
ovo da su 5k dinara i zagor isto pleme ti nikako ne ide u istu rečenicu sa "vašom ne regrutacijom"
ako su isto pleme onda je ovo dno dna regrutacije,ako su odvojena plemena onda možemo pričat
a što se tiče konstatacije da blatimo pleme kako regrutacijom širi granice....nije istina regrutacija je sastavni dio igre,mi sad pričamo o prebjezima(što je puno gore)
a kod vas ih brate ima koliko oćeš
igrači iz erora kojima smo objavili rat(neke i kompletno počistili)
oni koji su iz killa dali petama vjetra
dvoličnjaci iz ushra
i naravno ndlj koji su se raspali rekordno brzo,i još brže uletili kod vas
o igračima koji su igrali u borni i prsd pa su sad kod vas ne znam puno,ali mi također smiješno izgleda
ispada da mi je lakše nabrojat ove koji su pobjegli kad nije išlo kako treba nego ove koji su osnivali pleme-a ni ti nisu puno bolji jer oni sad vode ovu politiku
znači iz vašeg plemena od 55 igrača ili kako tose bez srama kaže 30-tak (znači javno priznanje za 25 multy računa:zid
ostaje 5-6 korektnih igrača
parklc,mogul,shakal,skorpion,braba,sajrajt
možda sam nekog preskočio,možda sam i upisao više,možda sam se i zajebao,ali ovako to meni izgleda,a vi mislite što oćete
p.s. još sam podebljao ovo oko defanja granice.....kao prvo ne stoji ti da mi imamo malu granicu,a da smo velika koalicija-po tome imamo identičnu granicu kao i vi-isto kao da te netko pita čega ima više na svijetu uzbrdica ili nizbrdica
kao drugo ako slučajno misliš na granicu samo sa bevom-izvoli je ti nadefat kako je mala i sitna
ovdje moram uletiti ima tica pravo samo par igraca zavrijeđuje nositi ime plemena 5k din i niko vise ovo sve ostalo su izbjeglice da se spase restarta a bevi svaka cast pokazali su vam zube a dominos niste do sada razvalili pa necete i dalje a svi znate zasto zivjela beva i dominos
Ja ti kažem koje stvari, ti opet...Kako se piše lijepo, kada dolazi zarez, kad je odvojeno ne sa ostatkom riječi(nemarim-meni ova riječ sliči na neku životinju) itd...:lool:1. koje stvari provjerit?
2.Kazem plemena se raspadaju i stvaraju . A 5k je nastavo uglavnom od zagoraca i ostali koji su se ukljucili u taj projekt!
3.Jeste vi bili se eror plemenom u ratu? Da jeste. Jeste bili s nama u ratu .. DA ... Neprijatelj mog neprijatelja je moj ?!??! sta? malo logike... takodjer smo s killom bili dugo dugo saveznici jos za vrijeme Zagora.
4.Ak imas infor da je neki racun muly tj da jedan igrac igra na 2 racuna javi meni i ja ih prijavim ak ti nezelis.
A uvjeren sam da tu ima jos vrlo dobri igraca ( ja naprimjer XD hehe)
7 Nisan rekao da vam je fronta mala vasa fronta s nama je ista kao i nasa s vama.. naravno... samo smo mi imamo na sve strane frontu( jer smo veci naravno) a vi ne.. tu sam ti razliku htio objasnit.
Tica (milunka) vataj ga za noge