Statistike rata nisu tu s razlogom
plava...
Kao prvo, nuke se ne rade 1 dan pa da se možemo non stop rokat i postat promjene u statistici.
Druga stvar je da spamaju temu neki koji nemaju veze s njom zato jer u tom ratu ne sudjeluju a neki čak i ne igraju Hr1!
Treće, ravka, tvoja kolegica plava pokušava ovo sve dovesti u red a ti je prvi potkopavaš sa svojim spamanjem umjesto da služiš kao primjer.
Četvrto, ti ćeš nama zaključat temu zato jer nam je drugi spamaju... ma vidi logike! Ne, nego djeli banana šakom i kapom pa neće imat tko spamat.
A sad jedan ozbiljan prijedlog. Je da je naslov teme BEVA vs. 5K DIN a u njoj se priča o svakakvim savezima i tko je s kim u kompi i tko ima više sela i čiji paladin ima bolji nadimak... neki čak i nabrajaju svoje prijatelje
Činjenica je da je tema o ratu na najstarijem HR serveru i sve je to skupa jedna velika priča koja će biti ispričana u ovoj temi. Zato nemojte zatvarat temu, banirajte samo one koji budu van svih granica a pustite ljude da pišu i da se malo svađaju. To čini cijelu situaciju još nabrijanijom i vjerujte mi da će neki iz inata a neki zbog toga šta su tu prozvani dati više nego inače u ovom ratu. Tu se mi motiviramo! Ako će vam bit lakše promjenite naslov teme u "javna svađaonica" meni tako svejedno kako se zove.
Vi bi stavili pod ključ jednu od aktivnijih
RATNIH tema na forumu u zadnje vrijeme umjesto da maknete one gluposti tipa palim/gasim traktor, tko će postati poslje vas, banujte onog koji posta poslje razora, brojimo do beskonačno itd. :zid:
Ovo nisu provokacije na račun vas koji održavate forum nego dobronamjerna kritika i apel da se tema ne gasi zbog malo spama.
ok:
Pozz
babaluii