Bitka za barikadu

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
[bbheader]Bitka za barikadu[/bbheader]

Dragi igrači,

dana 13.02. vraća se "Bitka za barikadu". Biti će aktivna do 27.02. na internacionalnim serverima.

U ovom događaju ćete trebati ponovno preuzeti grad od Baruna Bollwerka, koji je napravio puč i sada pljačka riznicu. Ova izdaja ne može proći nekažnjeno!


[bbbanner]Ulovite Baruna Bollwerka[/bbbanner]
Na početku događaja imati ćete gradsku kartu koja će vam prikazivati barikade koje su barun i njegovi suradnici postavili. Za ovaj događaj moći ćete preuzeti nadzor na specijalnim setom jedinica, koje su prikazane iznad karte.

Kada odaberete pojedinu barikadu vidjeti ćete i branitelje i možete odabrati koje jedinice želite poslati u bitku.
Ishod bitke će ovisiti o snagama i slabosnima jedinica koje želite poslati. Ukoliko želite znati više o njima, kliknite na portret ili prijeđite mišem preko njih kako bi dobili kratak pregled. Ukoliko izgubite bitku, vaše jedinice će biti ozlijeđene i nedostupne do trenutka kad bolničari ne stignu i ne izlječe ih. Kako neprijateljske jedinice nemaju bolničara, kad ih porazite one će biti uklonjene, te možete očistiti barikadu s nekoliko valova napada.

bb_announcement_units.png


Jednom kad osvojite barikadu primiti ćete određenu količinu dukata koje možete razmijeniti u trgovini događaja. Na pojedinim barikadama ćete također moći i poseban predmet, ukoliko pobijediti. Nagrade koje primite će biti na dnu ekrana bitke. Nakon što porazite jedinice na barikadi jednom, iste bitke se mogu ponoviti za dodatne dukate, no postati će teže sa svakim ponavljanjem.

Kako bi nastavili trebate više jedinice, koje ćete dobiti s igranjem same igre. Svaki dan imate deset šansi za pronalaženje dodatnih nasumičnih jedinica kroz obavljenje raznih aktivnosti u igri, poput napadanja, obrane, novačenja ili izgradnje građevina. Svaki put kad dobijete jedinice ovim putem, dobiti ćete izvještaj koji će vam reći koje jedinice ste dobili.

Također možete dobiti dodatne dukate iz rangiranja svakog dana, ili veliki bonus na kraju događaja. No primjetite kako se dukati za ukupno postignut rank dodjeljuju na kraju događaja i trebate ih potrošiti prije zatvaranje trgovine događaja,. 24h nakon završetka događaja.

Dodatno, napravili smo par manjih poboljšanja baziranih na vašim povratnim informacijama:
  • Nekoliko razina je lakše za završiti
  • Kada ponovno pokušate dovršiti pojedinu razinu, limit jedinica za tu razinu će se povećati za 20% kod svake uzastopne pobjede
  • Poboljšali smo ikone i grafike kako bi popravili čitljivost karte i napretka događaja

Okupite svoje jedinice i preuzmite grad!

Javite nam se povratnim informacijama vezanim uz događaj u ovoj temi.

Vaš Plemena tim​
 
Top