Brisanje neaktivnih računa

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Imamo dopunu procesa najavljenog ovdje, molimo provjerite iduću temu: https://forum.plemena.com.hr/index.php?threads/brisanje-neaktivnih-računa-dopuna.2868/


Dragi igrači,

danas bi s vama željeli podijeliti bitne informacije vezane uz račune u igri.

Od 22. svibnja 2018. će biti uvedene iduće promjene:

Automatski ćemo obrisati sve račune iz igre koji se nisu ulogirali u igru 12 mjeseci (ili duže).
Kod brisanja računa u igri, povezani račun na forumima će također biti obrisan. Identifikacija se radi kroz korisničko ime.
To znači da će za imanje različitih imena na forumu i igri biti moguće samo tako da imate više računa u igri koji moraju biti aktivno korišteni (treba se u njih ulogirati bar jednom svakih 12 mjeseci da se spriječi automatsko brisanje).

Ukoliko vaše ime u igri i ono na forumu nije jednako do 22.05. moguće je da ćete dobiti zahtjev za brisanjem. Kako bi bili u mogućnosti taj zahtjev za brisanjem, postoji period od 7 dana prije stvarnog brisanja. Ukoliko zaprimite takav zahtjev a niste pokrenuli postupak brisanja sami, molimo kontaktirajte podršku!

Ukratko:

  • Ukoliko vaš račun u igri nema račun na forumu, sve je u redu. Trebate samo biti svjesni da brišemo neaktivne račune nakon 12 mjeseci automatski.
  • Ukoliko vaš račun u igri i na forumu imaju isto ime, sve je u redu. Trebate samo biti svjesni da brišemo neaktivne račune nakon 12 mjeseci automatski.
  • Ukoliko je vaš račun u igri nazvan drugačije od vašeg računan a forumu, molimo javite se podršci kako bi vaše ime bilo promijenjeno.
  • Ukoliko imate samo račun na forumu a nemate više račun u igri, molimo napravite novi račun u igri s vašim imenom s foruma. Ukoliko to nije moguće, molimo kontaktirajte podršku.
  • Biti ćete obaviješteni putem foruma i putem emaila da je vaš račun u postupku brisanja. Molimo svakako provjerite da koristite valjanu email adresu.
  • Ukoliko dobijete poruku o brisanju računa na forumu bez da ste sami pokrenuli proces, molimo javite se podršci.
  • Vaš račun na forumu i u igri će dijeliti isto korisničko ime i biti će sinkronizirani kad promijenite svoje ime u igri, no email adresa i lozinka će biti različite.

Ukoliko imate kakvih pitanja javite nam se!

Srdačan pozdrav,
Plemena tim
 
Last edited: