Događaj: Mora sreće se vraća

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Kroz povijest su plemena ostala zatvorena usred kontinenta i usredotočena su samo na stratešku mogućnost planina, šuma i brežuljaka. Pa ipak, naši izaslanici upravo su se vratili do zidina naših gradova u pratnji morskih kapetana, koji su pristigli do naših obala u svojim brodovima. Nude prijevoz našim seljanima, otkrivanje novih otoka i obećaju blago onima koji otkriju nove zemlje. Već se okupljaju novaci za njihove posade; vrijeme je za otisnuti se na more!


Dragi igrači,

dobrodošli u naš događaj! U "Morima sreće" otkriti ćete nepoznate zemlje, pronaći moćne predmete od 09.06.2021. u 14:00 do 23.06.2021. u 14:00.

U ovom događaju trebati ćete skupiti članove svojih posada tako da dovršavate određene aktivnosti u igri, iskoristite svoje članove posada da zaposlite kapetane i istražite otoke. Ukoliko otkrijete nove teritorije, svakog dana će biti dostupno specijalno blago, te će svaki kapetan imati šansu da ga otkrije i dostavi.
No ultimativna strateška blaga su pronađena kad otkrijete cijeli otok, što vam daje trenutnu veliku nagradu.

Saznajte više u našem YouTube videu:


Nadamo se kako će vam se svidjeti događaj, te kao i uvijek računamo na vaše povratne informacije kako bi poboljšali događaj!

Vaš Plemena tim
 
Top