Događaj unutar igre: 10 godina Plemena

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
10yearsheader.png


10 Godina Plemena!

Dragi igrači,

sretni smo što vam možemo predstaviti naš novi događaj unutar igre - proslavu 10 godina Plemena (LINK)! Idućih dana imati ćete priliku sudjelovati u nizu izazova i zadataka različitih težina - neki od njih će biti lagani, dok će neki biti nešto teži i za one najbolje. Dovršite zadatke u zadanom vremenu i zaslužite nagrade koje će osnažiti vaše kraljevstvo. Uživajte!

Događaj počinje: 18.06.13 00:00

Događaj završava: 28.06.13 23:59

Ovaj događaj je aktivan na svim standardnim svjetovima.

Cilj

Dovršite sve izazove kako bi zaradili nagrade i postignuća.

goal10years.png

Izazovi i faze


Izazovi su grupirani u 3 faze koje su označene na grafičkom pregledu sela sa slikama iz povijesti Plemena. Svaka faza sadrži do 4 izazova različitih težina. Lagani izazovi će vam omogućiti osvajanje manjih iznosa bodova (5), dok vam završetak onih težih može donjeti i do 20 bodova! Faze traju 4 dana, te se izazovi moraju završiti unutar faze u koju spadaju.

challenges.png

Bodovi i nagrade

Završite izazove kako bi osvojili bodove, koji vam omogućuju dobivanje nagrade. Više završenih izazova znači i više osvojenih bodova - što znači i veću količinu te kvalitetu nagrada koje osvajate. Nagrade uključuju (između ostalog): pojačanu proizvodnju, sirovine, zastave i premium račune. Kako bi vidjeli kompletan popis nagrada pogledajte sučelje događaja unutar igre, jednom kad on postane aktivan.

rewards10years.png


Nagrade postignuća

Nagrade koje pokazaju vaša postignuća unutar pojedine faze mogu se osvojiti kroz završavanje izazova unutar te faze. Jednostavni izazovi će vam donjeti manje razine nagrada, dok će najteži donjeti i najviše razine nagrada.

(Molimo primjetite: nagrade za postignuća možda neće biti aktivne na svim svjetovima)

awards10years.png
 

Unsilent

Member
Reaction score
0
a što pravite razliku među svjetovima, i mi sa svijeta 1 plaćamo premium po istoj cijeni i red je da imamo aktivne nagrade
 

DeletedUser

Guest
mislim da taj zadatak niko nerazumije sta treba da se napravi... jer selo nemozes nazvat "Šervudska šuma" a nema ni takvih sela na karti a ni medju mojim gradovima :D ko tu koga :hmm:
 

DeletedUser

Guest
Aj javi ako prodes , samo sa ovim zadacim ga zadase pravo ...hahahah
 

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Treba biti poslan napad iz sela koji se zove "Shervudska suma". Prijevod će biti osvježen u iduća 24h, provjerite kada će vam u opisu stajati ta napad treba biti poslan iz "Shervudska suma" - imamo problema s dijakritičkim znakovima te čekam da se serveri osvježe s najnovijom verzijom prijevoda.
 

DeletedUser

Guest
koliko se sjecam .....
Pobijedite bitku koristeći laku konjicu.
nisam siguran dali brzi strjelac spada u to ....:D
 

DeletedUser

Guest
koliko se sjecam .....
Pobijedite bitku koristeći laku konjicu.
nisam siguran dali brzi strjelac spada u to ....:D

ponovi gradivo :) vjerojatno ce se trebat cekat refresh servera da bi se mogo rjesit zadatak... :eek:k:
 

Martinez

New Member
Reaction score
0
Što se desi ako stisnemo gumb "dovrši"(zeleni je dok je završeni quest) zatvaraju se svi qvestovi ili samo taj ? pitam jer paliram obaviti sva 4 a nisam ih još sve obavil, nije mi baš jasno sve to ? i da još uvjek se nemože preimenovati selo sa znakovima 'Š' ? ja sam poslao te napade s brzim strjelcima.
 

bakho

Active Member
Reaction score
12
Zatvara se samo taj zadatak koji si zavrsio.

A sto se tice ovoga ne trebas ukucati slovo "Š" nego umjesto njega trebas ukucati "Shervudska suma"
 
Top