neznam zašto niste odmah maknili ovaj cijeli thread... ovo je glupost da ne može biti veća... zamislite, francetić noblao svoje igrače... 100% su bili full aktivni pa to nisu zaslužili...
a tu se svi sad prave finjak, kao nisam nikad noblao selo/sela od svojih suigrača... samo je razlika što zapravo niste noblali od suigrača nego od mrtvog računa... a mogli su tog igrača izbaciti van pa nebi bila ovakva statistka ali zašto protivniku dati baš do znanja da je taj i taj igrač na noblanju...
evo... moja statistika protiv plemena/bognlp...
Side 1:
Players: Jim Beam
Side 2:
Tribes: PLEME, BOGNLP
Timeframe: Forever
Total conquers against opposite side:
Side 1: 22
Side 2: 11
Difference: 11
Points value of total conquers against opposite side:
Side 1: 171,262
Side 2: 77,724
Difference: 93,538
i šta sad... po ovome sam čak 22 sela uzeo od svojih i čak 11 izgubio od svojih... noblam i noblat ću svakog tko mi je u crkvi a pogotovo kad je riječ o mome suigraču koji je nestao bez traga jer rađe ću potrošiti jednu njuku da očistim igrača koji ne igra više nego 10 (ako i to prođe) da očistim neprijatelja koji bi mi se ušetao u crkvu i od tamo slao noblove - što znači udaljenost od 1h...
a svi koji ne postupe tako... na kraju ispaštaju zbog toga... već provjereno mali milion puta... ali naglasak je na tome da je riječ o MRTVOM RAČUNU... ne sit...
a da ne govorim da ima i cijelo čudo igrača koji imaju i daleko više noblanih svojih suigrača nego francetić pa ih se ne proziva... dapače, nitko ni nezna za to... i zato smatram da je ova tema totalna glupost... to je sastavni dio igre...