Dobro je vise Luka postajes naporan polako
1. Kad smo pricali na skype Kinder,Spidi,Ujkan,Ti i ja prihvatio si odmah ideju o ujedinjenju i rekao citam,"Ja sam ZA i to da pleme ima 20 clanova"
2. OTP vas nije izdao vec cu ljudi odlucili biti samostalni,povukli svoje igrace nazad u maticno pleme a sa Grr sklopili NAP a nisu zeljeli savez dok ih ne napadnete a napali ste odmah posle par sati.Sto je po meni ogromna greska
3.Prvo je Goran izasao iz REBORN i osnovao svoje pleme da se malo oladi jer vas vise nije mogao slusati,pa si ti sutradan presao kod njega sto je znacilo pocetak kraja za REBORN
4. Posle toga REBORN igraci se javljaju za prelaz u Grr i pleme se osipa,mi pozivamo neke jer smo vidjeli koliko je sati a medju njima i ti prelazis
5. Ujkan tvrdoglav kakav je ne zeli preci a tebe proziva izdajnikom pa se ti vracas zbog njega jer te dobro "opro" i onda ti se kao javlja savjest neka
6. Prozivate ljude izdajnicima i svasta "laprdate" protiv njih iako su oni samo slijedili tvoj primjer i niko ne valja,svi su protiv vas
7. Ujkan napusta acc a ti pocinjes praviti cirkus po profilu i forumu
Vama je OTP regularno prekinuo saveznistvo i trazio NAP sto je po meni OK. Nas su BARABE navukle da se zakucamo i odmah posle toga poceli napadati e to je izdaja
I sta mi radimo? Kukamo po forumu? Ganjamo Plavu za intervju? Raspada nam se pleme? Vodje napustaju? Izmisljamo kojekakve gluposti?
Ne rodjak mi ih noblamo i zavrsavamo posao za 7 dana,jer se to tako radi na TW,ako imas problem sa nekim noblas ga
Grr od pocetka servera ratuje sa vecinom plemena na serveru REBORN,REBREJS,OTP,OTP-a,PLAVUSE,USHR,AIDS,ostala manja plemena i tako je vecinu servera uz napomenu da su se i BARABE ukljucili posle.Bas me zanima sta bi ti na nasem mjestu bil uopste zapocinjao server i kakvo bi kukanje tek onda bilo. Steta sto necemo saznati
Nemoj znaci vise da vrijedjas nikog i izvrces cinjenice,ovi novi clanovi Grr su sve dobri momci i ravnopravni clanovi plemena i mi svi stojimo iza njih jer tako i treba i mora da bude.Ti nisi linije vidio ocima ni na LukaZG racunu niti na Rocketu koji si naslijedio sto statistika moze potvrditi.Ovaj sad cirkus sto pravis je da se opravdas sebi ili drugima a ja te savjetujem da se izgubis neko vrijeme i ne dizes vise tenzije
Bilo koju od ovih nabrojanih teza mogu dokazati ingame porukama,skype logoovima ali nema potrebe za tim jer znaju svi sve a pogotovo ti Luka
Izvinjavam se na poduzem postu ali ne mogu vise gledati kako se izvrcu cinjenice