Lista izmjena u verziji 8.137

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Lista izmjena u verziji 8.137


Dragi igrači,

prošlo je nešto vremena otkako smo javno objavili popis izmjena u igri. No to ne znači da nismo vrijedno radili na unapređivanju igre! Od početka godine razvojni tim je riješio 378 zadatka. Od toga 85 je bilo koje smo popravili u proteklih nekoliko mjesci. Oni su se kretali od onih vezanih u probleme s računom, poput nemogućnosti verfikacije računa od strane nekih igrača, restarta na svijetu ili promjena korisničkog imena do većih problema poput zastava koje se nisu pravilo povukle iz sela, naredba koje su dolazile u krivom pretku i igrača koji nisu dobijali postignuća.

Naporno smo radili i na poboljšanjima naše backend infrastrukture. Na primjer, implementirali smo novi sistem Push notifikacija, kako bi ih slali čim pouzdanije na vaše mobile uređaje. Također smo radili i na problemima u korisničkom sučelju poput prijevoda koji se nisu prikazivali pravilno. I na kraju, ne i najmanje važno, implementirali smo niz malih poboljšanja na nekoliko mjesta. Na primjer olakšali smo vam da lakše odabrete sva sela u ekranu za slanje jedinica. Sad vas i upozoravamo ako neke akcije u igri mogu imati automatske posljedice: poput vaših jedinica koje se povlače iz sela ako napustite pleme. Također smo nastavili raditi na mjerama kako bi spriječili varanje u igri i implementirali smo metode detekcije za nekoliko popularnih skripti i botova. također smo radili i na poboljšanju naše Android aplikacije. Ispravili smo bugove, poboljšali jednostavnost korištenja, stabilnost i neke mogućnosti. I iako je aplikacija već znatno poboljšana u zadnjih nekoliko mjeseci, nastaviti ćemo raditi kako bi bili sigurni da ćete moći igrati Plemena gdje god bili bez ikakvih problema.

Iako većina tih manjih promjena nije toliko očita, svakako ste uočili neke od naših većih promjena u igri. Preradili smo događaje "Zvijer tamne planine", "Putujući trgovac" i "Spektakulum". Također smo i razvili mogućnost spajanja servera kako bi naši igrači s manjih jezičnih verzija (poput naše, Hrvatske) mogli nastaviti s igrom na internacionalnoj verziji igre koristeći svoj jezik. Nedavno smo i objavili potpuno novi način završetka svijeta, nazvan "Velika opsada". Već se može isprobati na beta serveru a uskoro stiže i na aktivne servere.

Uz naše obilježavanja 15 godina igre Plemena, ove godine bi vam željeli zahvaliti na svoj podršci kroz godine. Bez vas ne bi dostigli ovu sjajnu obljetnicu! Vaša predanost nam omogućuje nastavak rada i poboljšanja igre te se veselimo svim zajedničkim godinama pred nama! come!

Srdačan pozdrav,
Plemena tim

To je ljubav, ne samo igra!


Izmjene i poboljšanja

Info o izviđačima u simulatoru
Simulator sad pokazuje koje će informacije izviđači moći otkriti.Dinamični grupni filteri za sirovine
Dinamične grupe sad omogućavaju dostupnost filtera za fiksne iznose kao i za postotke.Top ubojstava kao podrška
Dodali smo praćenje top ubojstava kod podrške drugim igračima. Dodali smo prigodne značke za top ubojstva kao podrška, napadač i branitelj. Zadnje dvije su već bile praćene neko vrijeme no nisu imale ikonu.Filter dolazećih napada po imenu napadača
Filtriranje za ime igrača u pregledu dolazećih napada sada koristi auto-završetak. Kako bi filtrirari igrača trebate samo napisati dio njegovog imena, rezultati će biti automatski filtrirani za njih.

Poboljšanje performansi Auto-završetka unosa
Također smo popravili performanse auto-završetka unosa imena igrača u ostalim ekranima igre. Filtriranje po imenu igrača bi trebalo biti brže svugdje.

Skočni prozor s imenom sela
Skočni prozor sela na karti sad uključuje i vjernost i razinu zida tog sela.Push obavijesti za zadatke plemena
Kad pleme dobije novi zadatak, svi članovi plemena će dobiti push notifikaciju.

Prošli kontakti
Kad se svijet zatvori, članovi plemena će automatski biti dodani kao prošli kontakti, što će vam olakšati njihovo pozivanje na novi svijet

Prikupljanje i ograničenja čuvara računa
Čuvari računa sad mogu biti ograničeni od korištenja mogućnosti prikupljanja.

Povratne informacije

I to je to. To su verzije koje su implementirane s verzijom 8.137.
Ako imate nekih povratnih informacija za nas, javite nam se u ovoj raspravi.