Nadogradnja na verziju 8.178

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Nadogradnja na verziju 8.178

Dragi igrači,

naša nova nadogradnja na verziju 8.178 će biti objavljena 28.7.2019. te će sadržavati sljedeće:

2-faktorsku autentifikaciju za Premium transfere


Kako bi mogli slati Premium bodove, sad ćete trebati koristiti 2-faktorsku autentifikaciju, kod koji će vam biti poslan na e-mail.
Taj kod će biti poslan na email adresu na koju je vaš račun registriran. Kako bi mogli korisiti ovu mogućnost, vaš email će sad morati biti potvrđen, ili nećemo moći dostaviti email potvrde transfera.


Poboljšanje tržnice


Prebacivanje sirovina je olakšano.
Kako bi napravili tržnicu čim jednostavnijom, dodali smo mogućnost laganog prebacivanja sirovina kod ponuda koje pripremate.

Više plemića kod napada


Sad je moguće poslati više plemića u jednom napadu, korištenjem funkcije plemićkog vlaka, za igrače koji to žele. Naravno plemiće možete slati i kao do sad, ukoliko to želite. Koristite strategiju koja vam najviše odgovara.

Paladin XP


Sada ćete moći vidjeti koliko je iskustva dobio Paladin kao dio izvještaja o borbi.


Dozvole čuvara računa


Kada postavljate dozvole za čuvara računa, sad možete odrediti da li će čuvar moći slati sirovine prema selima koja nisu u vašem posjedu.

Lojalnost u bb-kodovima zahtjeva za podršku



Generiranje bb-kodova putem zahtjeva za podršku će sad uključivati i vrijednost lojalnosti sela. Ova informacija će biti prikazana ispod vrijednosti razine zida, te će se uvijek prikazivati.

Feedback


Ako želite podijeliti svoje komentare na nadogradnju s nama, možete to napraviti u ovoj raspravi.

Vaš Plemena tim
 
Top