Nadogradnja na verziju 8.194

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Nadogradnja na verziju 8.194


Pozdrav svima,

naša nova nadogradnja igre će biti objavljena danas (13.01.2020.) i sadržavati će iduće novosti i promjene:

Promjene i poboljšanja



Napad Horde

Događaj "Napad Horde" će započeti 16.01.! Pripremite svoje jedinice i spremite se za proboj hordinih prednjih linija s logikom i lukovošću!

Detalji izvještaja i pretraživanje

Format izvještaja napada će biti promijenjen kako bi sadržavao koordinate i broj kontinenta. To bi trebalo olakšati pretraživanje za izvještajima, budući da više ne trebate znati ime sela protivnika kojeg ste napali.

Uklanjanje poveznice na pregled Prikupljanja

Mala izmjena: Poveznica na prozor s pregledom Prikupljanja koji je vodio na masovno prikuplajnje će biti uklonjena. Naravno, sve funkcionalnosti te funkcije ostaju sasvim iste.

Promjene u postignućima Mentor programa

Zahtjev za Mentoring postignuće (odnosno broj potrebnih pripravnika) je smanjen. Primjetili smo da je ovo postignuće bilo neatraktivno i dosta teško za ostvariti, pogotovo na svjetovima s manjim brojim igračima, te će sad biti lakše za završiti. Novi uvjeti za postignuće će biti izračunati i na svim postojećim računima, te svi računi koji nakon toga imaju dovoljan broj pripravnika biti će nagrađeni ostvarivanjem postignuća.

Informacija: Xenforo Update

Zbog nadogradnje foruma, neki korisnički računi mogu dobiti privatne poruke vezane uz njihov račun. To bi trebalo imati efekta samo na račune foruma koji se razlikuju od imena unutar igre, multi račune i slično. Ukoliko dobijete privatnu poruku, molimo kontaktirajte naš tim za podršku kao što će vam poruka sugrerirati i potvrdite vaš trenutni račun.

Povratne informacije

Kao i svaki puta, javite nam se sa svojim komentarima vezanim uz izmjene u ovoj raspravi ili pak putem sustava podrške.

Vaš Plemena tim
 
Top