Nadogradnja na verziju 8.210

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Nadogradnja na verziju 8.210


Pozdrav svima! Nadogradnja igre na verziju 8.210 je obavljena danas, a nadogradnja sadrži iduće novosti:



Preinake u grafici kartel


Ovo je dosta velika! Grafika naše ingame karte bit će u potpunosti ažurirana. Ovo nisu samo sjajne vijesti za nove i mobilne igrače, posebno će biti sretni i veterani Tribal Wars-a: Nova grafička karta temelji se na klasičnoj karti Tribal Wars svijeta - da, upravo prvoj - ali s pažljivim crtanjem i ponovnim prikazivanjem grafika!

Nikada nismo bili nimalo zadovoljni posljednjim izmjenama grafike karata, jer stari projekt nije dovoljno dobro referencirao, a uvijek je izgledao pomalo odbačeno. Također, karta je uvijek bila pomalo zastarjela pri igranju na mobitelu i visoke rezolucije, jer su sela stvorena za mnogo manje veličine ekrana. Da bismo poboljšali kartu, uzeli smo stare grafike i potpuno ih precrtali s grafikom visoke rezolucije - na kraju, zumiranje više neće dovesti do bolnog oka.

Opcija prebacivanja grafike karata bit će uklonjena zbog ove promjene. Ali sigurni smo da je ovo dobar pomak jer karta napokon izgleda onako kako bi trebala - i sigurni smo da će vam se svidjeti!


Masovno otpuštanje Plemića


Još jedna od često traženih izmjena dodana je u ovoj verziji igre! Sretni smo što moženo javiti da se od sad plemići mogu masovno otpuštati.

Ako idete u pripadajući meni za otpuštanje vidjeti ćete da imaju ista pravila o otpuštanju kao i druge jedinice.


Feedback


Svoje komentare i povratne informacije vezane uz nadogradnju možete ostaviti u ovoj raspravi.


Plemena tim
 
Top