Nadogradnja na verziju 8.231

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Nadogradnja na verziju 8.231


Pozdrav svima,

naša nova nadogradnja biti će objavljena 12.01.2021. te ćemo u njoj objaviti određene promjene koje je naša zajednica zatražila!


Promjene u vanjskoj podršci


Kao odgovor na zahtjeve zajednice, u svjetovima u kojima je podrška izvan vašeg plemena onemogućena, trenutno ne možete slati potpore selima koja nisu u vašem vlasništvu. Ovom promjenom dodajemo novu postavku svjetskim postavkama podrške koja omogućuje raznolikost u ponašanju podrške u tim svjetovima.

S postavkom "slanje" primjenjuje se prethodno ponašanje i nećete moći slati podršku članovima koji nisu članovi plemena.
Postavkom 'dolazak' moći ćete poslati podršku ne-plemenskim članovima, uz neke uvjete:
Igrači smiju slati vanjsku potporu selima, uz upozorenje u kojem se navodi da će se trupe automatski vratiti ako se pošalju u selo koje nije u vlasništu igrača/sela unutar plemena.
Trupe poslane u sela koja nisu u vlasništvu igrača / plemena vratit će se po dolasku odmah automatski ako selo još uvijek nije u vlasništvu plemena po dolasku.
Očekujemo da će ova nova postavka dodati veću stratešku dubinu svjetovima s onemogućenom vanjskom podrškom! Imajte na umu da će svjetovi u kojima je ova postavka trenutno aktivirana ostati nepromijenjeni.

Ponude na tržnici samo za pleme


Trenutno je moguće filtrirati ponude na tržnici, prikazujući samo ponude članova vašeg plemena. Ovom promjenom dopuštamo osobi koja navodi ponudu da navede da je dostupna samo za plemenske suigrače, što čini mnogo praktičniji način trgovanja resursima samo s vašim plemenom!

TribeTrade.png


Informacije o povlačenju jedinica iz sela


Još jedan zahtjev zajednice! Trenutno je moguće povući trupe koje podržavaju druga sela u određenim količinama s okupljališta, umjesto da se moraju povući sve postrojbe. Ovom novom promjenom omogućeno je da možete odabrati i povlačenje određenih količina trupa koje podržavaju druga sela sa zaslona s informacijama o selu.

Novo & nedavno sekcije osvježene na plemenskim forumima



Kada dobijete obavijest o novoj poruci foruma, trenutno se vaši forumi jednostavno otvore na glavnoj stranici, što znači da morate ručno doći do postova. Ovom promjenom dodali smo odjeljak "novi postovi na forumu", koji prikazuje najnovije odgovore na teme. Ovu postavku plemensko vodstvo može onemogućiti ako odluče da ne žele da to bude aktivno za njihovo pleme.

TWForumPost.png


Povratne informacije



Kao i uvijek, s komentarima na navedene promjene javite nam se u ovoj raspravi ili putem podrške.

Plemena tim
 
Top