Nije spam nego normalna i civilizirana rasprava

Kid Cudi

Member
Reaction score
33
https://prnt.sc/gl3y6i - Evo ti moje igranje na luki. Pravilo kaže: " Maksimalno 2 sitta unutar mjesec dana, od vremena uzimanja prvog sitta. Sittanje istog igrača u više navrata je dozvoljeno." Lukica je na "redovnom" sittu kod mene, momci me pozovu kada zagusti, kada ne mogu oni pokriti ili slično. Recimo ovo ubijanje ubice jučer i danas, za to sam sve ja odgovoran, ali valjda to vas boli. Međusobne interakcije imeđu 2 računa nema, tu je sve čisto. A nisam uopće često na tome računu, to što vi umišljate neke stvari, to je nešto drugo. Sad za vrijeme ove pauze, koju sam uzeo za ispite, nisam ni na svoj račun ušao više od jednom na dan, dobra 2 tjedna, a kamo li sittao nekoga.

I ovaj 30 već gotov :(

a dobro zasto govoriš da je i ovo gotovo? pa jos imate 50% dominacije za nabit, ja sam se nasao uvrijeđen u ovom postu :D:D:D
 

devill74

Member
Reaction score
2
Ma previše se priča o adminima, a malo se igra. Neka Hrastovi nastave prijavljivati, jebiga, valja se za slamku hvatati.. A mi ćemo ovo privesti kraju, sa par igrača manje, ili u punom sastavu, ali privest ćemo. Drago mi je da su ovi neosnovani banovi riješeni, čekamo i Tomeka još, pa vidit ćemo :)

Sportski pozdrav :cool:


PS. Vlado vas posmatra
Vazda xexe
 
Top