Nije spam nego normalna i civilizirana rasprava

ja sam bio pro

Well-Known Member
Reaction score
171
hahahahahahha inače bih i dao Smajketu gradove i sve volim tog lika ali pošto on nije igrao necu njega za ovaj post..
nego čuo sam rasprave među NIMFO oko broja 1 .. hahahaha pa onako kao neprijatelj moram da se smijem i da se zapitam samo bez obzira ko se s kim svađao zar je moguće da jedan Doktor hoce da bude prvi hahahah, e moj Doktore nisi ti nama bio nikad smetnja, mislim da je jasno koja su dva rachuna sve odradila stvarno je smiješno što on zeli biti prvi, mislim mogu ja njemu i dati gradove onako iz zajebancije ali ako se brate gleda neki red onda imate samo 3 rachuna u plemenu koja mogu da pričaju o tome, od ta tri ima jedan o kojem nema rasprave ako on zeli broj 1. ;)

A da je takvih kao Doktora bilo više Osmičević bi igrao OFF mada sam i ovdje mnogima očitao lekciju kako se igra deff, a sa druge strane Doktor ima 500k poraženi, dok ja imam 300 i to sa čak čitava 2 off grada i on se takmički da bude broj jedan, mene sramota umjesto njega ali volim da gledam kako neki ljudi shvataju ono o čemu ja pričam šta je karakter i šta je šta ( :

A kada je hr28 bio tu, kada je Zehrudin bio skatan i kada sam ja preuzeo broj 1, moze da potvrdi da sam rekao čak i ako su pojedini moji bili za to da se on izbaci čak jer je bio malo arogantan ali naš Zehro je takav, ja sam rekao da je ovo privremeni rank i da ce on biti broj 1 jer sam išao da postavim stvari realno.

Btw: poštujem tamo vecinu igračha, ali da je bilo koji igrač drugi bio na centru a ne ta ekipa koju ni ne volim hahah, osim Spidare ... da je bilo ko bio drugi na centru ja bi ga otresao kad tad jer slabo ko moze da prati moju aktivnost i da drzi konstantnu .. ekipa sa Komunista acc bi vjerovatno mogla i mozda jos par igrača.. ali eto pošto sam znao ko igra na Shalom igrao sam deff i išao na kartu da sačuvam križ dok moji odrade posao na istok i zapad alaj su ga odradili..

tako da bez uvrede, meni je funny... ekipa Shalom je rastrgala i napravila preokret to da se zna.. deff sa kojim sam ja kucao Shalom je bio 50% moj, 50% tuđi jer sam imao pw od svih komsija.. a sa tim deffom sam mogao braniti tamo još neke igrače.. Shalom je uveliko napravio preokret.. a sa druge strane Komunista je odradio veliki dio posla na Istoku.. a ti si Doktore bio u čitavoj priči zaštićena vrsta, pa ostani i sada. :D
 

Marko Antonije

Active Member
Reaction score
56
Ja ne znam šta neki hrastić/spartanac/..... ima pričati o tome ko će biti prvi, iznositi neka mišljenja, pisati romane , koji za divno čudo nisu oproštajne poruke. Gledaj svoja posla.. Imal kakvih naredbi ? :rolleyes:
 
Top