Nova mogućnost: Utvrde & Start svijeta 107

Discussion in 'Igra' started by WiCkED, Mar 17, 2019.

Share This Page

 1. WiCkED

  WiCkED Administrator

  Joined:
  Sep 16, 2009
  Messages:
  778
  Likes Received:
  36
  Dragi igrači,

  danas bi vam željeli predstaviti veliku novost u Plemenima: Utvrde! Vi i vaši suplemenici moći ćete skupiti sirovine i izgraditi ove moćne građevine koje će vam pomoći da uništite svoje neprijatelje!

  S ovom najavom ćemo vam dati kratki pregled ove mogućnosti i njene najvažnije detalje. Za više informacija molimo pogledajte naš Wiki članak.

  Utvrde će krenuti zajedno s našim najnovijim svijetom, svijetom 107, na tribalwars.net, popratite njegov start i preregistrirajte se da isprobate utvrde!


  Što su utvrde?

  [​IMG]

  Utvrde su građevine koje svako pleme može izgraditi na karti. One će pomoći vašem plemenu da se proširi, te da slomi neprijateljske obrane. Iako su vrlo skupe za izgradnju, pružaju vašem plemenu set drugačijih prednosti i mogu biti nadograđene za još snažnije bonuse.

  Iako utvrde ne mogu biti pokorene, mogu biti uništene sa opsadnom opremom, te ako nisu ponovno izgrađene u određenom periodu vremena, biti će trajno uklonjene s karte. Utvrde će imati sve neophodne građevine, no za razliku od normalnih sela te će građevine biti nadograđene zajedno s razinom same utvrde. Iako se jedinice koje se unovačene u utvrdi ne razlikuju od onih iz normalnih sela, utvrde koriste sistem koji se naziva "hrabrost", koji je sličan moralu. Ukoliko utvrda napadne neprijateljsku utvrdu znatno većeg plemena, jedinice će dobiti bonus, a ako napadnu utvrdu koja pripada znatno manjem plemenu, biti će slabije.

  Kako izgraditi utvrdu?

  [​IMG]

  Svaki osnivač plemena će imati mogućnost izgradnje utvrde na novom ekranu s pregledom utvrde. Jednom kad je odabrana lokacija i izgradnja započne, pleme mora dostaviti potrebne sirovine na vrijeme i osnivač mora započeti izgradnju; u suprotnom svi dostavljeni resursi se gube. Kad se izgradnja dovrši, nova utvrda će biti vidljiva na karti i biti spremna za korištenje. Iako utvrda pripada plemenu, samo osnivači i baruni će imati puni pristup te mogu kontrolirati jedinice koje su se tamo unovačile.

  Koje prednosti donose utvrde?

  [​IMG]

  Osim mogućnosti korištenja više jedinica i duplo bržeg novačenja u odnosu na normalna sela, utvrda također može pružiti nekoliko specifičnih bonusa. Za svaku razinu utvrde efekt trenutno aktivne vještine plemena će biti povećan za 10%. Dodatno, ukoliko odlučite napasti neprijateljsku utvrdu i vaše pleme uspije smanjiti razinu neprijateljske utvrde za jednu (ili više) razina, svi članovi plemena će biti nagrađeni kovanicama i privremeno će se pojaviti dodatni bonus na brzinu novačenja u vašoj utvrdi.


  Vidimo se na našem novom svijetu i veselimo se vašim povratnim informacijama vezanim uz utvrde!

  Plemena tim