Novi način za završetak svijeta: Velika opsada

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
gs_forum_banner.jpg


Dragi igrači,

danas bi željeli podići zavjese i otkriti novu mogućnost za igru Tribal Wars: Veliku opsadu.

Kako bi vam ponudili nešto novog za naš 15-ti rođendan, bez mijenjanja igre koju poznajete i volite, pripremili smo novi način za završetak igre.

U ovom scenariju plemena na svijetu moraju se boriti za kontrolu nad jednim velikim gradom. Kako bi pobijedili morati ćete biti mudri sa svojom strategijom. Da li napasti grad sa što većim brojem jedinica? Da li preuzeti strateške dijelove grada od svojuh neprijatelja? Ili da li napasti njihova sela dok njihove jedinice napadaju grad? Odluka je na vama!

... od četvrti

Na svakom svijetu koji započinje s ovim uvjetom za pobjedu pronaći ćete grad na sredini karte. Grad može varirati u veličini i sastojati će se od nekoliko četvrti. Te četvrti funkcioniraju kao normalna sela, samo što ne mogu biti preimenovane, uvijek imaju vjernost od 1 i putovanje do njih uvijek traje istu količinu vremena. Čak i iz jedne četvrti u drugu. Dodatno, četvrti imaju obrambeni malus (negativni množitelj) što ih čini težim za obranu. Ova vrijednost varira između četvrti, no četvrti s većom vrijednosti će također davati više bodova utjecaja, koji su potrebni za osvajanje svijeta.

gs_map_city_400300.jpg

gs_ranking_overview_400300.jpg


... i općina

Bodovi utjecaja se dodjeljuju plemenima za svaku četvrt koju drže, no ovisno o općini kojoj one pripadaju. Broj četvrti može varirati na raznim svjetovima, no grad će se uvijek sastojati od četiri općine. Svaka općina dodjeljuje bodove utjecaja u različito doba dana. To su 10 ujutro za Gradski trg, 2 popodne za Financijsku četvrt, 6 popodne za Obrtničku četvrt i 10 navečer za Luku (ne, još nemamo brodova u Tribal Wars. Žao nam je!)
Kako bi dobili bodove utjecaja, vaše pleme će morati držati četvrti u točno ta vremena. To je jedini način za dobijanje bodova utjecaja, tako da plemene treba osigurati držanje svojih četvrti kad brojač u općini dođe do nule i resetira se.
Pobrinite se da su vam obrane snažne, ili se napadnite sa svim svojim jedinicama pojedinu četvrt i pokušajte je preuzate u zadnjim sekundama. Kako bi dodatno začinili stvari, dodali smo još jedan mali detalj: Jednom kad neko pleme dostigne prag od 40% potrebnih bodova utjecaja, troškovi kovanja zlatnika će biti 10% niži za sve igrače na svijetu (u svim plemenima). To se nastavlja sa svakih dodatnih 10%, do dostignutih 90% potrebnih bodova utjecaja kad zlatnici stoje samo 40% njihove originalne cijene.

gs_influence.jpg


Krenimo u rat!
Nadamo se kako će vam se svidjeti naš novi način za pobjedu. Iako nije vrlo kompliciran, držanje četvrti će biti! Pobrinite se da imate dobar borbeni plan i izaberite svoje mete mudro.

Ovaj način pobjede biti će aktivan na našim novim svjetovima, počevši s en103 (novim svijetom na internacionalnoj verziji igre na koju možete prenijeti svoj račun).

Javite nam se sa svojim komentarima i pitanjima u ovoj raspravi.


Srdačan pozdrav,
The Tribal Wars tim
 
Top