Novi način završetka igre: Doba prosvjetljenja

WiCkED

Administrator
Dragi igrači,

tim Plemena je uzbuđen što vam može predstaviti novu verziju završetka igre, “Doba Prosvjetljenja” koja će se službeno prvi put pojaviti na našem najnovijem svijetu.

U Dobu Prosvjetljenja, vi i vaše pleme morate osigurati posebna sveučilišna sela i nadograditi njihova sveučilišta kako bi bili prvi koji će otključati zadnje i najnovije taktike i oružja rata. Prvo pleme koje uspješno nadogradi svoje sveučilište u potpunosti će ući u Doba Prosvjetljenja!

S ovom najavom, dati ćemo vam kratki pregled mogućnosti i detalja vezanih uz najvažnije aspekte.

Uskoro ćemo podijeliti i wiki članak s više detalja!Sveučilišna sela

Odmah nakon pridruživanja svijetu, možete locirati Sveučilišna sela na karti i započeti s pripremom svojih stragegija. Sveučilišta će ostati pod početničkom zaštitom u ranoj fazi igre, a kad se ona ukine, vi i vaše pleme ih možete osvojiti. Pod vašom lojalnosti, trebati će dosta koordinacije sa velikom količinom sirovina koje ćete morati prikupiti kako bi povećali razinu sveučilišta. Vaše pleme može smanjiti razinu sveučilišta protivničkih plemena tako da osvoji selo ili da ga uspješno napadne s katapultima.


Prvo pleme koje u potpunosti izgradi Sveučilište će biti proglašeno pobjednicima!

Vrijeme je da se pripremite za bitku i da osigurate znanstvenike za sebe! samo najjače pleme će moći obraniti svoje Sveučilište i dostići Doba Prosvjetljenja.


Veselimo se povratnim informacijama s vaše strane, koje možete ostaviti u ovoj raspravi.


Vaš Plemena tim