DeletedUser
Guest
kako su onda neaktivci kad neko udje na nalog neko stavi def i ukljuci miliciju ? jel taj neko ko ga sita nesposoban ili nece da sjecka jer to nije njegov nalog ? ako je tako to je stvarno jako nekolegijalno od vas
kad smo vec kod kolegijalnosti zanimljivi su profili vasih clanova koje ste noblali.. interesantno je da je on redovan clan RB plemena i sa ba servera a u doba kad se nije imalo sta drugo noblati odjednom postaje "presebican"
kad smo vec kod kolegijalnosti zanimljivi su profili vasih clanova koje ste noblali.. interesantno je da je on redovan clan RB plemena i sa ba servera a u doba kad se nije imalo sta drugo noblati odjednom postaje "presebican"
Osobni tekst
Ja sam restartovan zahvaljujuci Borissu i Octavianu koji vode pleme PAT,koji su pod
izgovorom da nisam nikome pomogao u plemnu restartovali me....
Prvo su me izbacili iz plemena i kad sam se obratio Borissu rekao je da ne zna nista,imajuci poverenja u ljude rekao sam mu da vidi sta je u pitanju i verujuci da je neki nesporazum a on kaze NE ZNAM DRUZE,VIDECU...
Ja mu drugarski kazem da nisam ceo dan kuci a on odmah po mom odlasku na posao uzme grad za Octavianaaa...
Sad vidite koji vas moralisti vode dragi prijatelji...
DANAS MENE PRODALI DA BI ONI JACALI,SUTRA CE VAS PRODALI DA BI OPET OJACALI ILI DA BI SVOJA SELA SPASLI...
HVALA SVI DOBRIM I POSTENIM IGRACIMA I DRUGARIMA KOJE ZNAM A JOS vise nemoralistina sto mi selo uzese...
Zivjeli
S'postovanjem vas Ljuti
Last edited by a moderator: