DeletedUser
Guest
sta smo pametni prejako
Izaberite stranu sv
kako ide de mi reci hahah nisam bio u toj prilici da vidim tu por sto izbaci haha :hmm:
sta smo pametni prejako
Side 1:
Tribes: Grr
Side 2:
Tribes: Barabe, B@rabe
Timeframe: Last week
Total conquers against opposite side:
Side 1: 25
Side 2: 0
Difference: 25
Points value of total conquers against opposite side:
Side 1: 145,095
Side 2: 0
Difference: 145,095
Odo da gasim acc ko je pamtan isto ce... Neviđoh vece sposobnosti od grr. Saveznik ih deffa dok nestasaju, onda im saveznik "okrene leđa" i popuši 25 sela, osvoji jedno... Takav blitz se nepamti, ahahahaha
Al fina prezentacija. Cestitke, nego kad ce RASTA da okrene leđa? Slabo slabo klikaju, ahahaha.
e moja mukice haha barabe su htele da se kource ko im je kriv ...
takodje isto tako je reb uradio sa ekipom i RP haha nista drugacija situacija ,
samo sto je reborn okrenuo njima ledja,a nama barabe neka deremo se sa cijeli srv
e moja mukice haha barabe su htele da se kource ko im je kriv ...
takodje isto tako je reb uradio sa ekipom i RP haha nista drugacija situacija ,
samo sto je reborn okrenuo njima ledja,a nama barabe neka deremo se sa cijeli srv
Nego kako to da vi 25 sela, oni jedno, a oni vas iznenadili, a jos ste pomešani i pretpostavimo da vam je dio deffa na fronti... Ahahaha, pa neko tu lud pravo. Kako spusis 25 sela, a osvojis jedno ?
A peny, crveni se karta kao reporti kod Sinn Feina sto su bili
Vidjet ces iz prve ruke pa mozes onda dalje prepricavatiredaja:
Gle što ih se nakupilo, ahahahahahaha... Grupna terapija, ahahahahahaha
nije druze tako ti je to kad igra raja a ne ko ti sam,vjerovatno su i tebi roditelji vezali komad mesa za nogu da se makar dzukele druze s tobom kad nece ostali redaja:redaja:redaja:
Pošteno, ja sam da plate. To je ped. okrecat tako leđa i napast saveznika (ko kuglica npr). Uostalom poslje x nema kajanja. Tko posluje sa vama zna se kakao zavrsi. Nego kako to da vi 25 sela, oni jedno, a oni vas iznenadili, a jos ste pomešani i pretpostavimo da vam je dio deffa na fronti... Ahahaha, pa neko tu lud pravo. Kako spusis 25 sela, a osvojis jedno ?
A peny, crveni se karta kao reporti kod Sinn Feina sto su bili