Plemena proljetni događaj

WiCkED

Administrator

Plemena proljetni događaj 2013

Proljeće nam dolazi! Drveće se zazelenjelo, cvijeće cvate i topli vjetrovi pušu. Puni nade i naivnosti, doseljenici se kreću iz sela svojih predaka kako bi skovali sami svoju sudbinu. Ova navala novih seljaka mora biti zaustavljena - opljačkajte njihove torbe pune sjemenja kako bi spriječili njihov rast i pogodovali svojim interesima.

Događaj počinje: 28.03.2013 12:00
Događaj završava: 05.04.2013 23:59

Ovaj događaj će biti aktivan na idućim svjetovima: 8, 9, 10, 11Plemena proljetni događaj će početi uskoro te će se naseljenička sela razmnožiti diljem karte svijeta.

Opljačkajte iz njihovih sela
vreće sjemenja koje možete zamijeniti za bonuse na nosivost, vrijeme izgradnje, vrijeme novačenja te resurse. Naseljenička sela nisu trajna - oni se uvijek sela u potrazi za najboljim tlom za sjetvu. Ukoliko pokušate poslati napad koji bi pristigao na njihovo selo nakon što se oni presele, taj napad nećete moći poslati.Pljačkanje

Kako bi počeli pljačkati vreće sjemenja, morate napasti doseljenička sela na isti način kao što bi napali i bilo koje drugo selo. No budite upozoreni: njihova sela su dobro branjena i pobrinite se da pošaljete dovoljno jedinica da osigurate pobjedu!


Nakon što se bitka završi, možete vidjeti njezin ishod u izvještajima, kao i obično. Međutim, umjesto da se bore protiv normalnih vojnih jedinica, vaši protivnici su posebne jedinice ovog događaja:
Naseljenički stražari i
naseljenička milicija.

Ukoliko pobijedite u bitci, vaše jedince će se vratiti kući s bogatim plijenom. Osim standardnih sirovina, opljačkati će i vreće sa sjemenjem koje su automatski dodane u vaše dostupno sjemenje (vidljivo u ekranu proljetnog događaja).

Trošenje sjemenja
Pristupite ekranu događaja klikom na "otvori" poveznicu u okviru proljetnog događaja na vašem pregledu sela:Ekran proljetnog događaja izgleda ovako:


U ekranu proljetnog događaja možete vidjeti koliko ste sjemenja skupili, te koji su vam bonusi dostupni. Jednom kad ste prikupili dovoljno sjemenja kako bi iskoristili bonus, poveznica za aktivaciju bonusa pojaviti će vam se poveznica za njegovu aktivaciju.Zlatna jaja
Zlatna jaja su specijalni predmeti koji se ponekad mogu pronaći u selima doseljenika, a još rjeđe i u barbarskim selima. Zlatna jaja mogu se koristiti za ulazak u Tombolu, gdje imate šanse za osvajanje (poboljšanih) bonusa, dodatnih vreća sjemenja, paketa resursa te zastava (na svjetovima na kojim su aktivne). Tombola stoji 5 zlatnih jaja po igri, a može se odigrati samo dva puta svakog dana.


Jaja se također mogu koristiti za kupovinu jeftinijih bonusa.​
Primjetite: Možete imati samo jedan aktivan bonus u pojedinom trenutku!


Brojači vremena događaja
Na dnu ekrana proljetnog događaja se odvijaju dva odbrojavanja: prvi prikazuje rok nakon kojeg se više neće pojaviti ni jedno novo naseljeničko selo. Drugo odbrojavanje označava kraj proljetnog događaja - nakon toga više neće biti moguće potrošiti sjemenje i jaja, aktivirati bonuse a i svi bonusi će prestati vrijediti.
Želimo vam sretan Uskrs,
Plemena Tim


TEMA ZA RASPRAVU I PITANJA JE NA OVOJ POVEZNICI