Plemena verzija 8.10

WiCkED

Administrator
Dragi igrači,

U nastavku slijede novosti vezane uz verziju 8.10. Fokus kod izrade ove verzije igre je bio na poboljšanju generalne lakoće i jednostavnosti korištenja igre. Nadamo se kako će vam se promjene dopasti.

Igra će biti nadograđena 13.02.2013 između 14 i 16 sati, pa su pri tome mogući manji kraći prekidi u dostupnosti igre.

U ovoj verziji smo također popravili i oko 30 bugova iz prethodnih verzija.

Kontekstni izbornici sela


Dodali smo kontekstne izbornike (popot onih na karti) za razne linkove u selu.
-Između ostalih, sada imate lakši pristup raznim funkcijama sela direktno iz linkova sela u izvještajima, bb kodovima ili planeru osvajanja.
-Na karti premium korisnici također dobivaju nešto detaljniji izbornik.

Ostalo

-Promjenili smo način promjene lozinka na nešto sigurnije rješenje
-Dodana mogućnost promjene ili pristupa drugim svjetovima iz same igre, čime se štede klikovi za odlazak na početnu stranicu.
-Neki preglednici (preporučeni: Firefox, Chrome, Opera) će sada prikazivati broj dolazećih napada u faviconu kartice preglednika (browser tab), čime možete držati oko na vašem računu i kada radite u drugoj kartici preglednika. Točnost tih vrijednosti koje se mogu prikazati je limitirana veličinom do određenih vrijednosti, tako da se veće vrijednosti prikazuju kao 1k, 2k, itd.

-Napravili smo neka poboljšanja u mobilnoj verziji igre. Novosti uključuju i podršku za rezoluciju određenih tableta i njihovih veličina ekrana te bi izgled stranice trebao biti bolji za niz igrača koji koriste starije uređaje / preglednike.