Plemena: verzija 8.8

WiCkED

Administrator
Dragi igrači,

verzija 8.8 igre sadrži tri glavne novosti: dodatno poliranje našeg mobilne stranice, novu opciju za ljude koji vole pratiti sva događanja u detalje i jednu veliku izmjenu za one koji su više zainteresirani za ležernu igru... Nadogradnja će biti obavljena 30.10.2012. između 14 i 16h, uzmite u obzir da bi možda moglo biti manjih problema s učitavanjem igre u tom periodu.

Početna stranica

Pripremili smo za vas nešto poput jutarnjih novina kod vaše prve prijave u igru svakog dana. Pogled na novu početnu stranicu vam treba dati jednostavan pristup glavnim informacijama iz događanja proteklih dana unutar par sekundi. Glavna novost su grafovi vašeg osobnog i plemenskog napredovanja u proteklom tjednu, te pregled onog što se događalo proteklih dana u vašem plemenu.

- biti će aktivirana u idućim tjednima
- grafovi i statistike, aktivnost plemena, zadnje novosti
- može se isključiti
- kako će to izgledati možete vidjeti OVDJE


Obični svjetovi

Plemena su jedna od najžešćih igara online. Možete se priključiti kao novi igrač, truditi se mjesecima, da bi vam se sve što ste izgradili otelo u trenutku od strane nekog tko je bolji u igri od vas. To je značajka igre, upravo i jedna od glavnih zbog koje je mnogi igrači igraju.
Kako god da bilo, dodati ćemo opciju za igranje i igračima koji više vole nešto ležerniji stil igre - bilo zbog zaposlenog dnevnog rasporeda, učenja igre ili jednostavno žele igrati opušteno. Za njih dodajemo novost: Obične svjetove.

Običnim svjetovima se može priključiti nakon što izgubite zadnje selo u standardnim, napračkim svjetovima. Igračima će biti ponuđena opcija da im se zadnje selo "kopira" na običan svijet, koji će primarno uključivati ograničene mogućnosti napada, kao i niz drugih postavki koje će omogućiti ležerniju igru.

- prvi obični svjetovi će biti dostupni u narednih nekoliko tjedana
- možete preuzeti kontrolu nad kopijom vašeg zadnjeg sela na svijetu s ležernijim postavkama
- ne utječe na standardni raspored otvaranja svjetova, to su posebni svjetovi


Mobilno

Između zadnje nadogradnje i danas već smo dodali niz promjena mobilnoj verziji igre, poput prikaza obavijesti i ispravki bugova. Imamo još i niz novosti za 8.8 nadogradnju.

Mobilno općenito
- dodano preslagivanje liste za izgradnju
- poboljšano vrijeme reakcije na gumbima
- poboljšano vrijeme učitavanja
- optimiziran izgled na više stranica

iOS

- dodano više izbora za push obavijesti (inaktivnost i završetak izgradnje) te izmjenili početne
- dodatno, nova nadogradnja koja donosi poboljšanu stabilnost i ispravku bugova je već poslana u Apple koji je treba pustiti na app store.Ostalo

- poboljšana brzina pregleda i masovnog novačenja
- dodana funkcionalnost za auto-završetak za imena igrača i plemenske oznake
- vlastiti profil se sada može podesiti i za vrijeme preregistracije
- poboljšano stiliziranje prozora poruke sa uspješnim ili neuspjelim ishodima
- Upravitelj istraživanja: dodano upravljanje pojedinim selom i status upravitelja se može vidjeti na pregledu upravitelja računa
- Tajne moći: ne mogu se više slati u sela pod početničkom zaštitom
- popravljeno oko 20 raznih bugova iz prošlih verzija