WiCkED
Administrator
- Reaction score
- 36
Dragi igrači, krajem mjeseca se otvara novi svijet. Točan datum ću objaviti uskoro, tražim samo potvrdu pa da vam ne dam krivi podatak.
Budući da ste u niz navrata izrazili želju da malo više utječete na postavke novog svijeta, ovaj puta vam mogu dati nekoliko dana, do 20h u ponedjeljak, 13.01. (znam da je kratko no i ja sam dobio obavijest u zadnji čas) da se izjasnite za postavke koje bi voljeli/ne bi voljeli imati na idućem svijetu. Moram unaprijed reći da ne mogu obećati da ću moći progurati 100% onog što bi vi željeli (tj većina vas), budući da i Innogames ima određene svoje procese i pravila kod postavki novih svjetova, različito za svaki svijet - no svakako ću se potruditi da čim više toga bude postavljeno prema vašim željama.
Neću postavljati anketu, želio bih baš da mi ostavljate komentare, da ne bude pravljenja bezveznih računa i iskrivljavanja opcija.
Uglavnom, evo vam predložak za komentar, sa par odabira, u kojem mi ostavite želje (kopirajte niže i obrišite opcije kod svakog koje vam se ne sviđaju):
Postavke
Brzina igre: a) 1.1 b)1.2 c)1.3
Brzina jedinica: a) 1.1 b)1.2 c)1.3
Moral: a) aktivno (bazirano na vremenu) b) neaktivno
Pravilo farme: a) aktivno b) neaktivno
Zaštita od lažnih napada: a) neaktivno b) 1% bodova sela
Sustav istraživanja: a) pojednostavljeno istraživanje b) sustav 3 razine
Crkva: a)aktivno b) neaktivno
Noćni bonus: a) aktivno od 1:00 do 7:00 sati b) aktivno od 02:00 do 06:00 c) aktivno od 00:00 do 08:00
Zastave: a) Omogućeno b) Onemogućeno
Jedinice
Paladin: a) neaktivan b) aktivan, bez predmeta c) aktivan, s predmetima
Strijelci: a) aktivno b) neaktivno
Milicija: a) Omogućeno b) onemogućeno
Plemić
Maksimalni doseg plemića: a) 30 Polja b) 40 polja c)50 polja
Maksimalan broj igraca u plemenu: a)25 b)30 c)35
Ostalo: (ovdje dodajte svoj komentar, ako imate nešto za dodati)
Budući da ste u niz navrata izrazili želju da malo više utječete na postavke novog svijeta, ovaj puta vam mogu dati nekoliko dana, do 20h u ponedjeljak, 13.01. (znam da je kratko no i ja sam dobio obavijest u zadnji čas) da se izjasnite za postavke koje bi voljeli/ne bi voljeli imati na idućem svijetu. Moram unaprijed reći da ne mogu obećati da ću moći progurati 100% onog što bi vi željeli (tj većina vas), budući da i Innogames ima određene svoje procese i pravila kod postavki novih svjetova, različito za svaki svijet - no svakako ću se potruditi da čim više toga bude postavljeno prema vašim željama.
Neću postavljati anketu, želio bih baš da mi ostavljate komentare, da ne bude pravljenja bezveznih računa i iskrivljavanja opcija.
Uglavnom, evo vam predložak za komentar, sa par odabira, u kojem mi ostavite želje (kopirajte niže i obrišite opcije kod svakog koje vam se ne sviđaju):
Postavke
Brzina igre: a) 1.1 b)1.2 c)1.3
Brzina jedinica: a) 1.1 b)1.2 c)1.3
Moral: a) aktivno (bazirano na vremenu) b) neaktivno
Pravilo farme: a) aktivno b) neaktivno
Zaštita od lažnih napada: a) neaktivno b) 1% bodova sela
Sustav istraživanja: a) pojednostavljeno istraživanje b) sustav 3 razine
Crkva: a)aktivno b) neaktivno
Noćni bonus: a) aktivno od 1:00 do 7:00 sati b) aktivno od 02:00 do 06:00 c) aktivno od 00:00 do 08:00
Zastave: a) Omogućeno b) Onemogućeno
Jedinice
Paladin: a) neaktivan b) aktivan, bez predmeta c) aktivan, s predmetima
Strijelci: a) aktivno b) neaktivno
Milicija: a) Omogućeno b) onemogućeno
Plemić
Maksimalni doseg plemića: a) 30 Polja b) 40 polja c)50 polja
Maksimalan broj igraca u plemenu: a)25 b)30 c)35
Ostalo: (ovdje dodajte svoj komentar, ako imate nešto za dodati)