Putujući trgovac - novosti u događaju

WiCkED

Administrator
Reaction score
36


Dragi igrači,

putujući trgovac Midas se ponovno vraća i treba vašu pomoć! Vaš zadatak će biti da ga čuvate za vrijeme putovanje i pobrinete se da sigurno stigne na odredište.

Iako događaj sigurno zvuči poznato našim dugogodišnjim igračima, molimo ih da primjete kako samo napravili nekoliko bitnih izmjena i poboljšanja od kad ste zadnji put imali prilike zaigrati ovaj događaj.

Midas će započeti svoje putovanje 8. kolovoza u 12:00 i biti će na svojem putu 4 dana. Njegovo putovanje će završiti 13. kolovoza u 12:00. Napominjemo kako će događaj biti dostupan samo na internacionalom serveru.


Pobjeda nad pljačkašima

Za vrijeme ovog događaja morate braniti našeg putujućeg trgovca Midasa tako da porazite grupe pljačkaša koje ga napadaju sa svojom grupom plaćenika. Svaki od njih ima različite snage i slabosti.

Pljačkaši koje ćete susretati su nasumično izabrani iz grupe raznih jedinica s različitim napadačkim i obrambenim vrijednostima. U svakom okršaju morati ćete koristiti svoje ljude mudro kako bi pobijedili.Bitka će se događati u potezima. Na dnu vašeg ekrana borbe ćete vidjeti koja će jedinica kad napasti. Kad jedna jedinica napadne drugu, smanjuje joj obrambenu vrijednost za nasumično odabranu vrijednost unutar svoje napadačke vrijednosti. Jednom kad se obrambena vrijednost jedinice smanji na nulu, onesvještena je. No nemojte brinuti ako vaš plaćenik bude onesviješten, biti će ponovno dostupan u idućoj borbi. Na dnu ekrana možete vidjeti traku s redosljedom napada jedinica. Aktivna jedinica je prikazana većom ikonom. Kako bi napali jedinicu, jednostavno kliknite na nju. Strelica će vam pokazati koja jedinica je bila napadnuta i prikazati će se broj štete koju je primila. Kako bi ubrzali animacije i sačuvali nešto vrijednog vremena, možete pronaći opciju za to na dnu samog ekrana bitke.Otvaranje škrinji

Kad u svi pljačkaši poraženi biti ćete nagrađeni sa škrinjom koja može sadržavati nekoliko predmeta. Da bi vidjeli što može potencijalno biti unutra, samo trebate kliknuti na škrinju. Otvaranje škrinje će potrajati, te možete nositi sa sobom samo tri. Tako da se pobrinite da ih otključavate redovito!
Unutra ćete također pronaći i nešto iskustva za svoje plaćenike. Jednom kad dostignu višu razinu svoje napadačkih i obrambenih vrijednosti, one će se pojačati no također će sretati i jače neprijatelje.Trgovac Midas će vas također nagraditi s dodatnim nagradama što ste bliže njegovom konačnom odredištu. Možete vidjeti potencijalne nagrade prikazane na vrhu. No imajte na umu kako vas samo uspješne bitke vode bliže odredištu! Ukoliko izgubite bitku morate bježati te se vratiti natrag dio puta kojeg ste već proputovali.

Nadamo se kako ćete uživati u našem događaju i putovanju koje je pred nama!
Također se radujemo vašim povratnim informacijama vezanim uz događaj, koji možete ostaviti u ovoj raspravi.

Vaš Plemena tim