Redizajn Planera napada

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
Pozdrav, hrabri avanturisti, gospodari i dame!

Prije nekog vremena najavili smo da naši programeri trenutno rade na redizajniranju značajke Attack Planner - jedne od onih značajki koje su godinama prebačene na vanjske stranice. Sretni smo što možemo objaviti da je razvoj sada završen i na sva tržišta dolazi u verziji 8.250 koja će biti objavljena DATUMA OVDJE!

Redizajn planera napada!

Trenutni planer napada je, blago rečeno, loš.
Nakon mjeseci razvoja i nakon što smo pitali vas, našu zajednicu, što bi željeli imati u novom Planeru napada, sada smo zadovoljni rezultatom.

Novi planer napada podijelit će se u 3 ključna dijela i pristupit će mu se na isti način kao i trenutnom planeru napada. Ova tri odjeljka su karta, popis naredbi i obrazac za dodjelu naloga.

Karta

Da biste pristupili planeru napada, prvo trebate Premium račun.
Nakon što imate aktivni premium, sljedeći put kad posjetite zaslon karte, primijetit ćete novi potvrdni okvir ispod opcija prikaza koji glasi "Prikaži planer napada".

Klikom na ovaj okvir vidjet ćete novi odjeljak ispod karte. Da biste stvorili novi nalog za napad, jednostavno kliknite gumb "Stvori novi nalog za napad" - vrlo razumljivo.
Nakon imenovanja vaše narudžbe e. g. IeatNoobz, sada možete ili ručno unositi koordinate, ili još jednostavnije, samo odaberite selo izravno s karte tako da ga jednom kliknete, što umeće koordinate za vas. Ponovnim klikom poništit ćete odabir. Za svaku pojedinačnu narudžbu možete odabrati do 50 sela, a količina narudžbi koju možete stvoriti je neograničena.

Zatim odaberite vrijeme dolaska za vašu narudžbu kako biste svom plemenu rekli kada treba poslati narudžbu s njihovog kraja.
Također možete automatski ponoviti narudžbu do 10 puta tako što ćete označiti potvrdni okvir ispod.
Sada možete odabrati je li vaša narudžba napad, lažna ili podrška.

Zatim možete odabrati jedinice za ovaj Red koje će biti poslane da osvoje vašeg neprijatelja.
Posljednji korak je odabir igrača koji će primati vaše narudžbe. Možete odabrati pojedinačnog igrača pojedinačno ili grupu igrača odjednom.

prvi.png

Zatim kliknite "Stvori naredbu" i vaše će se naredbe prenijeti na vaše odane plemenite. Ovo zaključuje kako poslati Naredbu za napad. Krenimo sada na sljedeći korak, koji je ...


Popis naredbi

Naredbe koje izradite bit će poredane u popis. Klikom na stvorenu naredbu moći ćete je ponovno pregledati. Pokazat će vam sela koja ste odabrali, kao i broj naredbi, očekivano vrijeme dolaska, vrstu naredbe, postrojbe i igrače koje ste odabrali za izvršenje naredbe.
Također je moguće urediti naredbu u bilo kojem trenutku, izbrisati je ili čak izvesti u običnom tekstu.

drugi.png

Posljednji korak je s gledišta odabranih igrača i naziva se ...


Pregled okupljališta

Svatko zna okupljalište, ali čim se stvori novi Naredba za napad, na dnu će se nalaziti novi odjeljak koji prikazuje sve Naredbe koje je planirala vaša plemenska aristokracija. Možete ih razvrstati po raznim opcijama, ali prema zadanim postavkama to je prema vremenu dolaska. Da biste vidjeli detalje naloga za napad, možete ga proširiti klikom na njega. Tada možete vidjeti sve podatke dane u naredbi i i prema tome ih postaviti.

Da biste postavili napad, samo morate kliknuti selo koje se prikazuje u planiranom napadu. Planer napada napunit će sve podatke poput koordinata i takvih.
Jedino što je sada preostalo je pobijediti u borbi i pobijediti neprijatelja, zajedno kao tim!Vaše mišljenje?

Kako želimo da planer napada koristi što više vas, redizajn se bavi cijelim planerom napada i drastično ga mijenja. Zbog toga bismo željeli imati vaše povratne informacije o tome! Ako imate bilo kakvih pitanja, javite nam u ovoj temi s povratnim informacijama.
Želimo da vam svima bude korisno i ako nešto možemo učiniti da ga poboljšamo, pokušat ćemo se pozabaviti tim problemom. Hvala unaprijed na suradnji!

Vaš
Plemena tim