Spam 1.0.1 beta

ja sam bio pro

Well-Known Member
Reaction score
171
Neam pojma kako jos niste skontali (mozda jeste al necete da to prihvatite) al osmo od kako je poceo da igra mogao vas je bukvalno istog dana naucit kako se igra ovo, samo ima problem sto ne moze nekad nesto da iskulira pa zbog toga pravi neke glupe stvari al od 22 do 28 od kako nisam igrao i sad kad sam dosao opet sam i primjetio da je i to popravio pa tako da je sad sve na mjestu :oops:

I da, svaki igrac sto ima stari slavu, zasluzio je zbog toga sto je igrao na svijetu gdje je dolazilo 1k aktivni igraca koji su bili bolji od boljeg a ne da dodju na svijet gdje ima 50 aktivnih igraca i od toga 10 kao nesto znao bla bla i tako da Slobodno od hr10 (znaci 11 pa gore) je zalosno i racunat (il do ba7 za profice sa ba)

Bio i ostao ljudina kako u igri tako u realnosti kroz svaki komentar.
Problem će biti riješen, kada prođem kroz Spidijevu školu :rolleyes:
 

ja sam bio pro

Well-Known Member
Reaction score
171
Dino picko jedna reci svima sta je bilo na hr25, ne budi peder kad vec spominjes taj svijet reci kako je sve bilo. Evo ja cu ukratko napisat pa reci da li lazem. Igrao sam sam na racunu bez premiuma i ostalih govana, opet ti i jos sam par tvojih kolega ljubomorno na mene, zelite da zaustavite moje sirenje jer vi picke hocete da budete na vrhu. Nakon toga sam se spojio sa acc avano, zvao sam i amka na racun...igrali smo solidno, noblali sta smo zeljeli...onda si se ti javio i poceo srat kako ne smijemo noblat neko selo u tudjoj crkvi, eh pa ja ti to necu postovat jer si obicni supak koji nece da se njegov suigrac siri, dobar vodja svaka cast! Uglavnom opet te nisam poslusao sta si ti uradio usutio si se, nisi mi vise pisao jer nisi mi mogao nista. Onda se javlja igrac gebs zali se tebi kako sam ja noblao selo u njegovoj crkvi ti kao vodja pokusavas da rijesis situacija pa se javljas meni govoris da ces mi dat drugo selo samo to da prepustim gebsu, odbio sam te..rekao sam ti da cu noblat ono sto hocu i takodjer sam ti rekao ako se nekom ne svidja nek izadje da odigramo 1vs1...na to si rekao da neces vise da se mijesas oko ovog problema, pa zasto vodjo? Zar ne bi trebao da me posaljes na rr ako necu da te poslusam aa?

Kako je acc avano otisao na rr, tako sto sam ja otisao na put i nisam mogao pristupit racunu mjesec dana, amko nije htio bez mene da nastavlja, duali neaktivni ti iskoristis priliku i posaljes acc na rr...prije mog odlaska acc je bio u top5 koliko se sjecam...zasto me nisi bolan noblao dok sam igrao aktivno taj svijet hajde reci svima, ne smijes jel?

Za druge temen ti necu ni odgovarat, dzaba pricat sa glupanom :D

Nisi upućen ni malo. Prije svega hvala na tom odličan vođa ;)
Moja duznost je uvijek udovoljiti, ako misliš da bih ja nekoga izbacio iz plemena a ne smijem jer se bojim to nije tačno.
Dozivio sam ja puno katastrofa poput hr17, gdje mi namjeste ban , gdje me zovu u pleme da zavrsim u topu samo da ne ratujem pa ja neću, dozivio sam previse tih padova da bih se bojao.

Ti odlično znaš da si ti igrao i da smo mi imali odlicnu komunikaciju, ali ako ja drzim cinove onda necu dozvoliti da mi neki igrač napiše da nece da poslusa neku stvar a njih ostalih 28 hoće , zbog čega Čombe? Prva stvar ja sebe previše dajem u ulozi vođe.. Pitaj recimo Zehrudina sa kojim igraš hr27 da li je ikad bio oštećen sa moje strane, pitaj ga kad smo imali padova kada su nas iz OLD plemena na iskustvo počeli uzimati ko ga je moralisao, ko ga je budio, i koga je on budio u svako doba noći.. i pitaj da li sam dozvolio nekad na njega da neko krene i ako je bilo dosta njih koji su zeljeli da ga vide vani. Ali Zehrudina sam ispoštovao maksimalno, a i on mene još više i Zehrudin se slagao sa mnom i vodio je pleme onoliko koliko sam i ja. Ti si više puta na hr25 negirao ono što sam ja rekao da se radi.. Upadao si ljudima u hramove kako si htio a vise puta sam te kao čovjeka zamolio.. vidiš sam si napisao da sam ti nudio drugo selo čak i svoje samo da ne diraš Gebsa, čovjeka od 60+ godina koji tu uziva i radi za dobrobit plemena čak i kada sam ti i to ponudio ti nisi htio i moralo je da bude što je moralo.. vjeruj nemam ja strah da nekog izbacim meni je totalno svejedno više volim doziviti poraz za porazom nego ispadati pička što sam ispadao. Sve u svemu završio sam sa tobom kao i sa tim Stefanom.. Vidimo se mozda na hr30 nije sigurno ali eto nije ni nemoguce da nećemo igrati sve zavisi da li ce Vedad se predomisliti jer ne bih ja mogao da vodim sam opet sve..

Sretno i jos jednom se izvinjavam na spamu koji je pokvario ovaj forum :D ali neka red je, i što ste trpili tri debila, mene pa onda ovu dvojicu.
 

ja sam bio pro

Well-Known Member
Reaction score
171
Nisi to trebao reći, sad ćeš dobiti dokaze kako je on učio SalePG i ostale , vjerovatno i Davida kako se igraju plemena, i dat ce ti priču bez dokaza kako si ti bot, nisi to trebao reći :oops::rolleyes:
 

Transformer

Active Member
Reaction score
17
Puno su se neki opusitli moram podijelit par kartona
Stefo- Direktan crveni (smaranje,vrijedjanje,kurcenje) :-*
Dino- Direktan crveni (Kurcenje , vrijedjanje)
Anel - zuti karton (glup) nemoj wicked ban bgt realno samo moram malo reda uvest
SasaBudiSta plus ,- jos jedan i 100 boba ps jbo te televizor
Smayke- zuti karton ( ometa svadjanje)


poy
 

DeYong Pajson

Active Member
Reaction score
33
Puno su se neki opusitli moram podijelit par kartona
Stefo- Direktan crveni (smaranje,vrijedjanje,kurcenje) :-*
Dino- Direktan crveni (Kurcenje , vrijedjanje)
Anel - zuti karton (glup) nemoj wicked ban bgt realno samo moram malo reda uvest
SasaBudiSta plus ,- jos jedan i 100 boba ps jbo te televizor
Smayke- zuti karton ( ometa svadjanje)


poy


a igrala se 92. bila prednost od 3 0 za Stefanovskog , uvijek upadnes kad ne treba :oops::oops::oops::oops: ko na 27 ici :p:p:p:p

P.S. dodjes mi 3400 pba , 100 za svaki crveni :oops::oops::oops::oops:

sad te ocekuje profilna sa grupne na private svako jutro kad ustanes :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 

DeYong Pajson

Active Member
Reaction score
33
Sto ti nije nik oblanda il hursmasica vako kad se iznerviram moram te psovat i to onu bajramsku sine dragi

Vratite nam draganuuu :( Hajmo peticija otisli mi lajkovi -.-


sta bi sa draganom , dobra pevaljka bila :(

neki se ban popio a ?

poslao wicked na hladjenje :$ , moracemo to sredit , nista bez pevaljke nema
 

Transformer

Active Member
Reaction score
17
Stefo izaso mi YU GI OH u hdu neki novi 2017 sine odo da gledam nemoj da me smarate

PS DOLAZIM NA HR30 JA MOJA MALENKOST I STIPE kao i NASI 15 CUVENI MULTICA , SALIM SE ALI LIJEPO ZVUCI :$

POYY
 

TheBaklava

Active Member
Reaction score
11
Sto ti nije nik oblanda il hursmasica vako kad se iznerviram moram te psovat i to onu bajramsku sine dragi

Vratite nam draganuuu :( Hajmo peticija otisli mi lajkovi -.-
Ne znam ja zasto mene baklava zovu to mi je nick od duala iz prapovijesti i eto sad ostalo na meni
 

judah

Member
Reaction score
12
hahahaha SalePG , jeste Sale je čovjek koji moze voditi pleme hahahahaha jao kako se poziva na rachun SalePG nije realno pa ja odlično znam ko je vlasnik tog rachuna i ko najvise doprinosi, ti bio vođa Tranzicije hahahahahahahahaahahahah

Necu ulaziti par dana, a ko tebe podrzava Judah, Čombe, Atlantis.. evo ne znam slatki vam lajkovi, odo i nemoj da uplićeš Benjamina više čovjek ti je kulturno napisao i rekao.. a vjeruj da ja i Benjamin igramo tu negdje znamo se vise godina, i on i ja duze igramo od tebe vjeruj, nemam potrebu ti se vise obracati dovoljno si izblamiran..

A vi koji ga podrzavate ja ne znam evo..
Ja samo trazim jednostavne odgovore na pitanja , prozivao je mene da sam uzeo server hr25 koji je bio lagan? A tu je bilo protivnicko pleme vecinom sa dosta igraca onih Slovenaca koji su uzeli njega na hr22, svi znamo kako ali su uzeli i on ima pravo reci bio lagan?

Hr26 jedan od boljih servera rokačina prijateljska sve lijepo završeno, drago mi je što Gamma ispade čovjek čestita na forumu pobjedu i napisa tri rachuna (Andy i Petak) oni na prvom mjestu jer zaista su obojica dali puno, i onda ja..

Više ti se obratiti necu sve dok ne dobijem odgovore..
Jesi nekad osvojio server da si ti bio vođa, bez ikakve pomoci , bez nekih desnih ruka da si sve sam vodio i razmisljao i pri tom zavrsio kao broj jedan?
Koliko si uzeo servera sa svojim nickom, bez tih duala sto udjes dva puta i kazes osvojio..
I reci mi na kraju jel mozes se prepirati nekim odgovorima i argumentima, ili je sve sto znas napisati pitaj Sašu, pitaj Saleta, ili koga već.. jesi ti sposoban pričati u svoje ime ljudino? Očigledno nisi, moj ti je savjet kada se prepires sa nekim i ako nekom kazes nešto daj i dokaz za to, ti mene prozivaš što ja imam tri osvojena servera od toga jednom bio broj jedan.. a ti ni pola toga nisi uspio napraviti kralju moj.. sad ti pričam ozbiljno.. Atlantise što se tebe tiče nisi ti loš čovjek napisi ti meni sta hoces.. ali tvoji komentari tipa '' sad je postalo zanimljivo '' isfurano je to care ne volim ljude koji su samo posmatrači i koji šute.. i još manje volim ljude koji rade ono '' pljuneš pa lizes '' by Vedo.

Počeo sam raspravu sa Čombetom a on zna zašto ;) , kažeš Čombe moji te prijatelji molili da ne raskujes moje pleme, jesi ti svjestan da se SPQR nije mogao raskovati Tomek je eto bio špijun i to ne odobaravam jer ja imao činove ponizenje za protivnicko pleme ne za mene.. čim si pitao Maksimusa , Maksimus mi je rekao.. javi se Stipetu pitaj ga kakav ima odnos sa Dinom, i pitaj ga šta je Dino za njega prije učinio, Stipe je nevjerovatna klasa od igrača ali pitaj ga od koga je učio ;).

Sve ja razumijem, i ja sam čak od Benje učio kako se vodi pleme, pratio sta se radi danas mogu reci da sam ja bolji vođa od njega jer je on to batalio nervira se..
Ja tvrdim da sam sposoban kako igrač tako i vođa.. i namjera mi nikada nije bila uzdizati sebe lažima.. ja otvoreno kazem Saletu ono nisam smio uraditi što sam uradio ali ako uzmemo u obzir činjenicu da su mi igrači sa rachuna Gravecepper rekli kako jedan od njih ima leukemiju i kako mu je zelja bila da osvoji uradio sam to, znam da nisam trebao i rekao sam to više puta !

Ali ako uzmemo u obzir hr27 gdje ti pišeš da si osvojio, nemoj da napišem roman kako je hr27 osvojen, poštovanje Zehrudinu , Albinu, Dzokovcu, Saši, Marku Antoniju i ekipi koja se borila Drina onaj isto ko vec ne znam, ali znam više od tebe šta se uradilo i znam ko je kome ulazio na rachun i šta se sve desilo i mogu ti reci da to nije ni malo čist server ako vec pričaš o obrazu.. razlika mene i tebe jeste u tome što sam ja bio govno, a ti si prije bio statua koja je promatrala i bio običan dual.. porediti mene od prije 7 godina i porediti sada je bolesno, sada sam mnogo ljepši heheh :) A još gluplje ti je pozivati se na moj komentar sto sam napisao '' molim vas pozovite me''

Svi ti ljudi koje si nabrojio čak i Atlantis zna da ja imam svoje pleme i svoju ekipu i da imam ljude koji me bukvalno postuju i vole, i ja igram za njih i samo za njih.. lijepo je kad odigras dva servera i uzmes oba ( a ima i treci sa EAG ) a niko ti se protivio nije.. pitaj kolege saigrače sa hr27 kakav sam, i kakav je moj odnos prema njima i tek onda kad sve ispitaš dođi i reci mi nešto... Čombeta cu prozivati dokle god ovo igram i Anesa za ono što su uradili davno ste vi postali ono smeće koje sam ja nekad bio, i jedini koji se treba stiditi ovdje si ti.. necu više komentarisati ovdje sam sve rekao a Sašu , Đuru nema potrebe da uplićeš. Đura pogotovo jer on zna kakvo ja imam misljenje o njemu, a Sašu isto poštujem i oni tebe uopšte ne podrzavaju nego samo promjene temu vješto u komentaru vjerovatno ti to nisi shvatio zatucan si.. seljacki fazoni trokiranje juge i slicno ostavi kod kuće. A za ove promatrače, nikad od vas ni igrača ni čovjeka sve dok ne kazete svoje mišljenje.. ja sam barem uvijek govorio ono što mislim i nisam nikome lizao guzicu niti cu.. ja kazem kako ja mislim da jeste i uvijek cu reci pa ako me radi te moje izjave košta da izgubim prijatelja neka košta, ona mi i nije bio prijatelj. Naučite se jednom imati svoj stav, svoje mišljenje i svoje razmisljanje.. jer najbolji čovjek je onaj čovjek koji ima svoj stav, a ne samo da se ponavljate iz razloga jer vam je neko prijatelj. Miračle onaj igrač kada je rekao kako mu je frend trazio da kaze akciju a rekao meni kojeg ne zna samo sam vođa, zasluzio je moje poštovanje da mu kuci odem izvedem ga na večeru.. čovjek je dokazao šta znaci biti ČOVJEK i sta znaci imati stav i karakater, to je nešto što se ne viđa svaki dan, i on je jedna ljudina koju cu postovati bez obzira kakav nas odnos bio na sledecim serverima i bez obzira ako mi nekad nesto ruzno kaze, takve stvari se pamte. Prijatno i doviđenja, izvinjavam se ovim što sam zaspamao ovu temu toliko glupom stvari ali moras odgovoriti teletu kad bleji po čitav dan u nadi da se zakači, prijatno i vrlo moguće da se vidimo na hr30 , opet SPQR. :)

ronaldinjo..
oprosti, retardinjo, odakle tebi da ja podrzavam njega?
mi se ustvari mrzimo!?
totalno je normalno se mrzeti sa celim serverom i pljuvati se.. mislim sto imati bilo kakvu komunikaciju sa nekim?
decko, smanji dozivljaj igre i getalife kao sto ti vec rekoh.
podrzavacu svakog ko je iole normalan, a iako 27 igram protiv momka vidim da jeste, sto za tebe ovde niko reci nece..
pozdravcic sa hvarica, cimnes mi mudica
 
Last edited:

Transformer

Active Member
Reaction score
17
ronaldinjo..
oprosti, retardinjo, odakle tebi da ja podrzavam njega?
mi se ustvari mrzimo!?
totalno je normalno se mrzeti sa celim serverom i pljuvati se.. mislim sto imati bilo kakvu komunikaciju sa nekim?
decko, smanji dozivljaj igre i getalife kao sto ti vec rekoh.
podrzavacu svakog ko je iole normalan, a iako 27 igram protiv momka vidim da jeste, sto za tebe ovde niko reci nece..
pozdravcic sa hvarica, cimnes mi mudica


Jesi jos jut bebo na mene ? :(
 
Top