MA PUSTI TU PRICU SAMO SALJEM FARMANJE !!!
DeletedUser Guest Nov 28, 2012 #1,403 PeNnY. said: MA PUSTI TU PRICU SAMO SALJEM FARMANJE !!! Click to expand... Ajd danas jos farmaj, sutra je moja nagrada
PeNnY. said: MA PUSTI TU PRICU SAMO SALJEM FARMANJE !!! Click to expand... Ajd danas jos farmaj, sutra je moja nagrada
strava1 New Member Reaction score 0 Nov 29, 2012 #1,404 PeNnY. said: MA PUSTI TU PRICU SAMO SALJEM FARMANJE !!! Click to expand... penac jel smijem farmat ona sela kraj tebe fali mi za akademiju da si napravim plemića??
PeNnY. said: MA PUSTI TU PRICU SAMO SALJEM FARMANJE !!! Click to expand... penac jel smijem farmat ona sela kraj tebe fali mi za akademiju da si napravim plemića??
DeletedUser Guest Dec 5, 2012 #1,407 strava1 said: penac jel smijem farmat ona sela kraj tebe fali mi za akademiju da si napravim plemića?? Click to expand... pa lakse ti traziti ress od mene pliva sve
strava1 said: penac jel smijem farmat ona sela kraj tebe fali mi za akademiju da si napravim plemića?? Click to expand... pa lakse ti traziti ress od mene pliva sve
Belay-BoY Active Member Reaction score 0 Feb 25, 2013 #1,411 Gdje ste narode sto se vako spama? Nego imal kakvi izvjestaja da i ja vidim :*
kenoo Member Reaction score 0 Mar 8, 2013 #1,412 Gdje ce biti, koga god napadnes odustaje od igre :S. Svima neke obaveze sad krenule izgleda...
DeletedUser Guest Mar 13, 2013 #1,413 ajde ljudi aktivirajte se, ne vidim nijedne ponude na trznici...
bakho Active Member Reaction score 12 Mar 14, 2013 #1,416 Piploce reci mi na kom acc igras da te bacam na restart
DeletedUser Guest Apr 24, 2013 #1,418 Aloooo ,ima li živih na ovom svetu ili je david i ovde zabranio da dišete