robert deniro
Well-Known Member
- Reaction score
- 152
a kad bih ostavio prazan acc mozda bi tad nesto i uradili ahahahahahahhahaahha
a kad bih ostavio prazan acc mozda bi tad nesto i uradili ahahahahahahhahaahha
Jedva cekam sutra, preokosutra da vidimo kako ces promijeniti misljenje za neke racune odavde.
ovdje sve po starom, samo se svađate
Naporan, glup i dosadan.
Veliko znanje navuc bakljica, pjesadije i kata kamaru i sad smo neki igraci.
Tugo, tugo
pazi druže da se ne poznajemo u rl da ne bi ko zagino , a to da ti je krivo što ništa niste mogli razumijem ,dešavalo se i meni u početku karijere kad nisam ništa znao
a sad mi iz iskustva reci ,imam tu 10 sela kluster recimo i gama ujutro u pola 6 salje train ? a ja navuko jel baklju i kate na svih 10 sela? uključi malo neću reći mozak jer si plitak ko planinski potočić,al daj malo logike smisla za igru,bilo šta
ti neki opasan :love:
joj ono nadje vrijedjat,ono zna ko je glup ko je šta,pa ovakvim noge polomit mamute jedan neodgojeni
pazi druže da se ne poznajemo u rl da ne bi ko zagino , a to da ti je krivo što ništa niste mogli razumijem ,dešavalo se i meni u početku karijere kad nisam ništa znao
a sad mi iz iskustva reci ,imam tu 10 sela kluster recimo i gama ujutro u pola 6 salje train ? a ja navuko jel baklju i kate na svih 10 sela? uključi malo neću reći mozak jer si plitak ko planinski potočić,al daj malo logike smisla za igru,bilo šta