robert deniro
Well-Known Member
- Reaction score
- 152
jos jedno uzeto selo od strane crowsa za pohvale sve kako kurvinjski igrate o majko božija
cuo sam da se sad gradovi kupuju za pb, ah mora da to rade clanovi dkl-a i takvih slicnih plemena
Niti sam za crows niti za osg al kad nego govori da je dkl olicenje postenja itd itd. ja bi mu svasta reko
hahahahha jaoo ljubomoraaa
igrajte igru i pobijedite.. sta drugo reci.. ovi komentari su suvišni
Nije stvar u tome, stvar je u tome da je to ne znam ni ja vise koji grad po redu, jel stvarno samo tako mozete ili šta?
Nisam upućen hah :lool:
Dobri ste vi momci i bolje od očekivanog dosad... Sviđate mi se dosad mnogo više nego recimo vaši saveznici dole
Oni dosad daleko ispod očekivanog.. Fina ekipa, fina imena a opet nista dosad od njih.. Oni po pitanju osvajanja još i gori od nas.. kad se riješavaju svojih na spike "pošalji deff bilkiju ili nekom daleko na drugu stranu i pusti nam sitt" i drugo jutro isti taj acc se nobla :hahaha:
To je najgori način mogući.. kad sam svojih izrađuješ da te deffaju, pa mu isti ti ljudi sela iznoblaju da nebi slučajno izgubili šta vojske.. a i da se riješe "viška" u plemenu :hahaha:
oni koji ne doprinose plemenu i ne slusaju naredbe i ne zasluzuju bolje, sta je krivo vam sto su dvije spije ispale iz igre :ludilo:
Stranka vas prati Ako tako nastavite bez gluposti bit će to fino i zanimljivo