Spam

Status
Not open for further replies.
Reaction score
16
Pričao sam više puta sa našim glavnim adminom i urednikom ove igrice '' WiCked '' ...
Naime, na bosanskom serveru je se poštovalo sve i to znaju igrači koji su igrali, ovdje se ne poštuje.. naime WiCked nije kriv.. razlika bosanskog servera i ovog je ta što je Beowolf više to privatno držao nije imao toliko dodirnih tačaka i nije imao nekog nadređenog.. dok WiCked otvaranje svijetova brzinom i svime mora da prati upute koje dobije uz preporuku što bi mi volili (ono na forumu što otvori).. takva je razlika i za ove praznike, nije moguće da on to omogući već sam više puta s njim razgovarao i ne trebamo njemu psovati, ono što ću ja reći je to da su se admini znatno popravili to jest mnogo su bolji postali barem kako to ja gledam, više komunikacije sa igračima i sve to stoji..

ne možemo da krivimo WiCkeda i njemu ne trebamo psovati kao ni Plavoj, eh što se tiče At Animala njega bi malo mogli da zezamo radi onih banova, jer dečko je na godišnjem već duže vrijeme :D

Tako da ja ovim postom samo hoću da kažem da admini nisu krivi jer nisu u mogućnosti i ako sam ja to shvatio trebate i vi onda... naravno postoje dogovori između igrača ja sam već na istom serveru kada je bio 1. Maj tražio da se ne diramo međutim taj praznik sam proveo sa društvom i sa laptopom hvatajući wifi.. strašno .. samo dogovor između igrača i poštovanje to je sve što nam je ostalo..
 
Reaction score
6
Ja ne mogu da vjerujem...
pa stidim se muslimana,kad se radi o ovakvim kao sto je pjana.
Ne mozete nam polizat na 24,pa psujete..
Kao prvo ne znam toliku hajku dizes oko bajrama kao ti neki pro musliman,a opsovao si 28x u jednom tekstu,pa zapitaj se ako ti ne postujes svoju vjeru jel treba neko druge vjeroispovijesti da je postuje ?
Kao sto sam rekao niko nije duzan da ti stavi zabranu napadanja radi bajrama,svako ima svoje prioritete,igrica ili tvoj vjerski praznik? Ako izaberes bajram,nemas pravo da se ljutis sto te neko napada za bajram,jer to nije njihova stvar.
Jel treba da psujes i ako te napadnu dok si na dzumi ?? dok si na teraviji ?? dok klanjas nebitno koji vakat ?? dok si na dzenazi ?? jel kontas bre pjanicu ako imas cime da kontas?
 

faree

Active Member
Reaction score
55
Ček, jesi li ti onaj mali što je do neki dan držao propovjedi o Islamu na ovom forumu!?
 

WiCkED

Administrator
Reaction score
36
S obzirom da ste otisli u svadjanje i vrijeđanje zaključavam temu do daljenjeg. Usput ću je i pročistiti od gluposti i podijeliti par banova.
 
Status
Not open for further replies.
Top