Spam

L.petak

New Member
Reaction score
1
Buduci da je jutros palo selo Marku, a on do sad dobijao free sela jer jedino njemu ne pada, znaci li to da nece vise noblat free?

#SamoPitam
 

TheDoctor.

Well-Known Member
Reaction score
185
Hoce,nebitno koliko njemu padne sela,dat cemo mu free opet...
Jeste ovo jutros kupili sela od ovog sto ste ga iznoblali jer meni je vec dvaput pokusao prodati ih...? :D
 

TheDoctor.

Well-Known Member
Reaction score
185
Hahah pisao mi je bi li kupio,ne znam jel se zajb ili sta
Pba imam,tako da sam htio uzeo bi ali sto bi uzimao kad imam free sela koliko hocu da pokupim hahahah
 

pjana

Well-Known Member
Reaction score
322
Hoce,nebitno koliko njemu padne sela,dat cemo mu free opet...
Jeste ovo jutros kupili sela od ovog sto ste ga iznoblali jer meni je vec dvaput pokusao prodati ih...? :D
Ja kako sam čuo ti si njemu nudio pb za ta sela...

#samokažem
 

Marko Antonije

Active Member
Reaction score
56
Marko Antonijedanas u 19:21 sati
Ekipa, našem druženju je došao kraj. Moj račun, kao i račun još par većih igrača, ide na brisanje. To smo dogovorili danas, i tu povratka nema. Razloga je više.

1. - Aktivnost. 5 od 40 igrača koliko imamo, ne može nikako samo da igra, i da se trudi, i bori. Činjenica je da ostali ne rade gotovo ništa, da ih ne zanima, ili su smoreni, ili ne znam ti koji razlog, i dok mi se slomišmo da uradimo nešto na bolje, drugi bezbrižno spavaju, i padaju.


2. - Vodstvo. Saša otkako se zaposlio, jednostavno ga nema, i ne radi ništa. Čovjek je došao do svog kruha, i neka se drži od toga, zamjerki nema, ovo bi trebala da bude razbibriga, iako odavno to nije. Vodstvo se i nudilo par igrača, među njima i meni, ja za to vremena nemam, a ostali svoje razloge znaju, a zna i Saša.



3. - Prljava igra. Kršenje svih mogućih pravila od strane PDP-a, provale na račune, noblanje naših sela koja su im prepuštena, ili koja su sami sebi ispraznili, špijuniranje, i raznorazne gadosti. Neki su upoznati, neki nisu, nije ni bitno. Sinoć, Mikica je bio kap koja je prelila čašu.. Prepustio im sela, dok smo mi noć prije ne spavali, da bi noblali masteru 4-5 sela koja smo uzeli.. Ono što ja iz svog iskustva mogu reći, a ima ga podosta, da prljaviji svijet od ovoga nisam igrao, i da se nadam da nikada neću igrati ni jedan sličan ovome. Za dobrobit svih igrača ove igre, i za dobrobit HR servera, jer na ovaj način, svi će otići, a ostat će samo grupica tih neiživljenih, nezrelih dječačića, da ih ne zovem kakvim pogrdnim riječima, kojima je cilj samo kako nekoga zajebati, i doći na "lak način" do pobjede. Neki od njih imaju i godina, da se zapitaju u šta su ih zbili. Ali opet, zrelost ne dolazi sa godinama, kao ni obraz.


4. - Ekipa iskupljena iz zajebancije, pa počeli naknadno igrati. Strašni mix, gdje ni u ludilu ne bi igrali jedni sa drugima, pa smo ipak našli taj neki zajednički jezik. Ali od starta, to nije kako treba.


Činjenica je i to da sam ja na ovome svijetu daleko od svoje prave igre, ali okolnosti su jednostavno takve, i u sklopu njih, odradili smo koliko je se dalo. Prvo selo mi je palo jutros, runsko, i to na nesreću, uzeo ga sa 3, bez osnažitelja, bez išta, a sa ovim jednim što nije prošao, što sam sjekao, čovjek mi ubio 4k teške .. Runa heh. Nebitno..


Rekao bi Saša, idemo jako DT. Možda na nekom drugom svijetu, ovdje je bilo dosta. Prekardašilo.


Do nekog drugog susreta, pozdrav ekipi.


Marko i ZRIMIR.



Kružna u DT i akademiji. Ali vi to već znate.. Nemam ja šta više reći, čestitke pobjednicima, a nekima uz čestitku, želim i obraz.

Živjeli !
 

L.petak

New Member
Reaction score
1
Slusaj marko, nekoliko vasih racuna medju kojima je i tvoj igrali ste i borili se sasvim dobro, bilo je svega al nemoj ba da prljas to svojim glupim jezikom.

Nemoj ba o prljavoj igri, nemoj eto molim te...
Kako je sasabudisa "ulijetao u klastere" pa sta nista, sta je sa stokom- presao vam stoka mi vas naguzili u ta 24 sata preko 20 sela, nemoj ba...

Reci lijepo, dobar server, maratonska borba, bilo svega i sa jedne i sa druge strane, dopizdilo vise da vucemo nas par racuna, cestitam (koliko god bilo licemjerno) na pobjedi i odo igrat hr32.

I da te ispraavim, nije runa sa 3 plemica nego sa 4...

http://prntscr.com/ime5n4
 
Last edited:

Transformer

Active Member
Reaction score
17
Dobar fajt nemoj se izvlacit jaci smo za klasu i tjto proradio inat Bosanski , svaka cast na borbi nekad dobijes nekad izgubis vidimo se na nekom sljedećem svijetu

Sretno ;)
 

TheDoctor.

Well-Known Member
Reaction score
185
Cestitke ne na pobjedi vec na vise prljavoj igri:D
Svoja sela ostavljam pamiju pa eto ako niste pohlepni nemojte dirati sela i sacekajte nek ih on nobla :D
 
Top